reklama

Grudniowe mamusie 2008

Sprawdźcie co wam wyszło i czy się sprawdziło.

Delikatnie odciągnij wskazującym palcem dolną powiekę oka i obejrzyj dokładnie białkówki. Powinnaś dojrzeć naczynko krwionośne w kształcie litery V. Szykuj się na narodziny chłopca, jeśli naczynko jest w prawym oku. I odwrotnie: "V" w lewym oku zwiastuje dziewczynkę. Mądrość ludów skandynawskich głosi, że błyszczące, grube włosy oznaczają narodziny chłopca. A źle wyglądająca fryzura to "cena" bycia mamą dziewczynki.

reklama
hej dziewczynki:-)
A ja wogóle nie ma hahaha i co to oznacza???:-)
Marzycielka nie denerwuj się.....nie warto:-)....
Mój Z dzisiaj w pracy,ale potem jedziemy na obiadek do teściowej....zadowolona byłam do momentu kiedy się nie dowiedziałam że będzie na obiedzie również mój szwagier,którego poprostu nie trawię:wściekła/y: więc jestem prawie pewna że nie obejdzie się bez wymiany zdań między Nami:wściekła/y:
Szwagier ma 25 lat jest po rozwodzie i ma kilkuletniego syna.....w związku jest z dziewczyna a na boku kilka innych i wiecie jak je wszystkie nazywa.......Wywłoki.....kumacie???
Ja jak to słyszę to mi się nóż w kieszeni otwiera:wściekła/y:

ja sie bede denerwowac dopiero wieczorkiem :-D bo jedziemy na grila nad jeziorko ze znajomymi chyba ze si epogoda popsuje;-) i jedzie jeszcze jedna dziewczyna ktorej nietrawie taka glupio madra :wściekła/y: no ale juz niera mielismy gdzies razem jechac na wakacje i zawsze jakos sie wykrecalismy i maz stwierdzil ze ile mazna no i nieudalo mi sie nic wykombinowac:zawstydzona/y: ale narazie jeszcze o tym niemysle chociarz juz ja slysze ona miesiac temu sie rozwiodla bo to imprezowiczka a maz spokojny no i jej to nieodpowiadalo i zawsze gada ze ja tez za szybko wyszlam za maz i ze napewno rozwodem sie skonczy glupi babsztyl:-D

najlepiej to taką olac i się nie przejmowac. Wychodzę z założenia zeby kazdy zyl swoim zyciem i tyle. Chociaz wiem, ze szlak człowieka trafia jak taka glupio-madra papla.
Dziewczyny pamiętajcie, tylko spokoj moze nas uratowac:-)

reklama
Tak włosy do kitu to u mnie normalka.

Marzycielko-dzis mam zly dzień, czuję się nieatrakcyjna, gruba i brzydka, a do tego moglabym jesc cały czas.

Nie jesteś brzydka tylko tak sobie wmawisz ja zresztą też:zawstydzona/y:
Widzę tu głupiego szwagra i głupią koleżaknę :confused2: I na pewno jeszcze kilka głupich osób dzisiaj mnie wkurzy ale najpierw to będzie mój mąż , który składa 2 szufladki już pół godziny:wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry