reklama

Grudniowe mamusie 2008

WITAM KOCHANE MAMUŚKI....
Ja mam dzisiaj od rana doła niesamoiwtego....zaczęło się od tego, że nie bardzo mialam co na siebie włożyć...i w ogóle nic mi nie pasuje ostatnio...spodnie ledwo sie dopinają, bluzeczki jakos dziwnie leżą, staniki za małe...no i zaczełam ryczeć jak bób ze złości....potem nawyzywałam na mojego misia.....i jest po prostu SUPER dzień....:zawstydzona/y:
Zaraz wybieramy się na obiadek do teściowej to trzeba chociaż troszke wrócić do formy....a jak tam u Was???

reklama
Ale humory od rana az balam sie czytac zeby sie nie zarazic, choc tez jestem nie tyle zla co zawiedziona bo robie dzis wystawny obiad i niestety bez pomocy meza nie dalabym rady. Poprostu chwila i juz sie mecze a stanie jest najgorsza:-(

no dziewczyny ja tez się żegnam....bo czeka mnie zaraz bliskie spotkanie z moim szwagrem debilem:wściekła/y:...mam chociaż nadzieję,że teściówka będzie miała cosik dobrego na obiadek hehe
buziaki i do później:-)

Umylam włosy, wyprostowałam je-doprowadzilam się do jakiegoś normalnego stanu i uszykowalam sie na spacer. Patrze przez okno, a tu deszcz pada-to się nazywa miec pecha;-(

Jestem spowrotem....:tak: oj cos nas tutaj dzisiaj mało....ale większośc po prostu leniu****e co??? z tymi włoskami to współczuje też bym się wkurzyła....
oooo a jeżeli chodzi o włoski to powiedzcie mi jak to jest z farbowaniem nie powinno się farbowac słyszałam.....a ja mam takie odrosty na pół głowy,ze wstyd z domku wyjsc.....:sorry2:

reklama
Jestem spowrotem....:tak: oj cos nas tutaj dzisiaj mało....ale większośc po prostu leniu****e co??? z tymi włoskami to współczuje też bym się wkurzyła....
oooo a jeżeli chodzi o włoski to powiedzcie mi jak to jest z farbowaniem nie powinno się farbowac słyszałam.....a ja mam takie odrosty na pół głowy,ze wstyd z domku wyjsc.....:sorry2:

Ponawiam pytanie, tez mam wstretne odrosty.

Hey ;-)
Można spokojnie farbować włosy:-) Więc leccie zaszaleć do fryzjera.

A u mnie wreszcie remont sie skończył teraz tylko musze porsprzątać:sorry: a jutro dojedzie reszta mebli.:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry