reklama

Grudniowe mamusie 2008

no mamusiu, ubiegłaś mnie, osz Ty!!!:-Dja pierwsza byłam, a Ty mi sie tu wcisnęłam minute przed dosłownie:-D:-D:-Djak ja posta pisałam, to sie ubawiłam jak to zobaczyłam, smacznej kawusi, ja ide dosypiać, a dla reni zdrowiej nam kochana, nie daj się tej wstrętnej alergii,
czyżbyśmy nie miały dziś żadnych solenizantów?bo mnie o tym nic nie wiadomo

reklama
Dzień dobry:tak: Dziewczyny Wu chyba oszalałyście;-)Nie ma człowieka jeden dzień a tu taka produkcja że ciężko nadrobic:eek::-D:szok::-D
No i moje łobuzice się pobudziły więc nici narazie z pisania.

Tak na prędce tylko gorące całuski dla kolejnych miesięczniaków a no i dziękuję w imieniu brata za grartulacje:tak:

Witam
U nas pogoda dzisiaj do du..., leje i wieje.
na dodatek nie wyspałam sie jak cholera, Młoda poszła spac o 21:30, obudziła sie po północy, potem znów po 2 i coś marudziła, dałam jej pic, pogadała, pospiewała i w końcu zasnęła, chyba katarek ja budził, bo od wczoraj ma:wściekła/y:

Beciaczek, miłej wyprawy po babcię

Witam
U nas pogoda dzisiaj do du..., leje i wieje.
na dodatek nie wyspałam sie jak cholera, Młoda poszła spac o 21:30, obudziła sie po północy, potem znów po 2 i coś marudziła, dałam jej pic, pogadała, pospiewała i w końcu zasnęła, chyba katarek ja budził, bo od wczoraj ma:wściekła/y:

Beciaczek, miłej wyprawy po babcię
przesyłam tobie słoneczko, bo u nas świeci od 6 rano

reklama
U nas wczoraj tak lało, ale sobie pospaliśmy z Kubulem więc dzień niestaracony. Dziś też już wyspani. Polujemy na siusiu Kubusia ale kiepsko nam idzie.:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry