reklama

Grudniowe mamusie 2008

U nas wczoraj tak lało, ale sobie pospaliśmy z Kubulem więc dzień niestaracony. Dziś też już wyspani. Polujemy na siusiu Kubusia ale kiepsko nam idzie.:-(:-(
lilac idz do łazienki,woreczek załoz Kubusiowi, wez go na rece daj herbatke do picia i pusc jeszcze wode w umywalce zeby szumiało moze to zabobon ale u nas 5-10 min i po akcji było.

reklama
witajcie :-)
dziewczyny litosci tyle naskrobałyście po południu:szok: ze siedziałam i prawie godzine nadrabiałam:-D:-D:-D

wczoraj juz po pierwszym normalnym dniu pracy... jak widac dałam rade, choc było cięzko... powiem wam że mam wrazenie że omija mnie coś waznego w zyciu mojej córci:-(... mam nadzieje ze szybko sie przyzwyczaje...

uciekam popracować
miłego dzionka mimo złej pogody:tak:

dzien dobry:):tak: nam dzien zaczal sie nawet milo:tak: wstalismy po 8, na dworze sloneczko swieci i dostalismy rano paczuszke z Nutricia:-D
beciaczek nie czytaj takich glupot !!!!!;-);-)
Blizniaczku wysylam troszke promieni slonecznych;-)
ok ide sobie zrobic porana kawusie:tak:

Hej

I my juz jestesmy. Tzn. mały ma drzemkę a ja sniadanie jem :tak:. Kurde jakie moje dziecko jest ciężkie do uspienia. Wieczorem nie ma problemu zasypia sam, ale w południe no to masakra. Lulam, spiewam, a on sie wygina, płacze a zamkniete oczy ma i widac ze taki zmęczony :eek:

U nas wczoraj tak lało, ale sobie pospaliśmy z Kubulem więc dzień niestaracony. Dziś też już wyspani. Polujemy na siusiu Kubusia ale kiepsko nam idzie.:-(:-(

czemu nie kupisz w aptece specjalnych woreczkow na zbieranie moczu dla niemowlat przyklejasz do siusiaczka i dajesz mleczko malemu no i siusiu gotowe a ty jak zberasz ten mocz:confused:

reklama
Witajcie...u nas Jula dzisiaj popisala sie i spala 9 godzin bez przerwy:-D:-D:-D:-Dmoze to ta kasza smaczny sen:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

U nas dzisiaj slonecznie wiec wysylam promyki do blizniaka:tak::tak::tak:

Landryneczko kochana wyslij nam troche stopni C bo na weekend zapowiadaja u nas 16stopni brrrr:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry