k.a.j.a
mammmmamam
Mowie Ci,ona czasami tak pada na twarz ze oczy jej sie do gory nogami wywracaja,zamykaja same,juz nie placze nawet bo brak mocy tylko jeczy i NIC,nie spi i na sile stara sie trzymac pion...Dzięki Bogu nie jestem sama z tym![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mowie Ci,ona czasami tak pada na twarz ze oczy jej sie do gory nogami wywracaja,zamykaja same,juz nie placze nawet bo brak mocy tylko jeczy i NIC,nie spi i na sile stara sie trzymac pion...Dzięki Bogu nie jestem sama z tym![]()
Mowie Ci,ona czasami tak pada na twarz ze oczy jej sie do gory nogami wywracaja,zamykaja same,juz nie placze nawet bo brak mocy tylko jeczy i NIC,nie spi i na sile stara sie trzymac pion...

Nie wiem,licze na to...;-)u nas to samo...minie to kiedyś???![]()
u nas to samo, ale na szczęście tylko około 20.00-21.00, to potrafi tak marudzić,ze nic ja nie uspokajaMowie Ci,ona czasami tak pada na twarz ze oczy jej sie do gory nogami wywracaja,zamykaja same,juz nie placze nawet bo brak mocy tylko jeczy i NIC,nie spi i na sile stara sie trzymac pion...

zostawilam kartke na recepcji i recepte wieczorem mam sobie odebrac ufffffffffffff a i znow dostalismy w przychodni paczke hippa

chyba nie prowadza zapisow komu juz dali heheh bo my juz raz dostalismy 

ale co tam bede mowic

jak masz za dużo paczek hippa, to zawsze możesz wysłać Karolince, bo jej nikt nie daje paczek, mamusia musi sama kupować:-):-(Madzienko wrocilam z przychodni ale nawet nie staralam sie dopchac do lekarza tyle dzieciowzostawilam kartke na recepcji i recepte wieczorem mam sobie odebrac ufffffffffffff a i znow dostalismy w przychodni paczke hippa
chyba nie prowadza zapisow komu juz dali heheh bo my juz raz dostalismy
ale co tam bede mowic
![]()
juz lece zobaczyc:-)kaju, zadałam ci pytanie na intymnym:-)![]()