reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
a moja do tego wszystkiego to nawet jak juz padnie jak mucha to w momencie kiedy wydawaloby sie ze zasnie jak nic,to bach na brzuch sie przewala i juz pospane....Zwariowala:-D

Madzienko wrocilam z przychodni ale nawet nie staralam sie dopchac do lekarza tyle dzieciow :szok::szok::szok: zostawilam kartke na recepcji i recepte wieczorem mam sobie odebrac ufffffffffffff a i znow dostalismy w przychodni paczke hippa:-D:-D:-D chyba nie prowadza zapisow komu juz dali heheh bo my juz raz dostalismy :tak::-D:-D:-D ale co tam bede mowic:-D:-D:-D

Madzienko wrocilam z przychodni ale nawet nie staralam sie dopchac do lekarza tyle dzieciow :szok::szok::szok: zostawilam kartke na recepcji i recepte wieczorem mam sobie odebrac ufffffffffffff a i znow dostalismy w przychodni paczke hippa:-D:-D:-D chyba nie prowadza zapisow komu juz dali heheh bo my juz raz dostalismy :tak::-D:-D:-D ale co tam bede mowic:-D:-D:-D
jak masz za dużo paczek hippa, to zawsze możesz wysłać Karolince, bo jej nikt nie daje paczek, mamusia musi sama kupować:-):-(

reklama
A u nas wiartrzysko i leje ... :-(

Moje dziecko lubi tylko obiadki gerbera, jak wczoraj chciałam dac mu z bobovity to ryk był juz przy pierwszej łyzeczce i tak dziwnie sie otrząsał :eek:, a dzisiaj zjadł całego gerberka. I juz mi kilka razy zrobił tak z obiadkiem bobovity.:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry