reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dziewczyny,mam plan zafarbowac wlosy,umowilam sie do fryzjera ale szarpia mna watpliwosci....:-Dwiem napewno ze chce diametralnej zmiany,oczywiscie nie mowimy tu o blondzie,bo ryzykuje znalezienie sie na bruku :-D
Szukalam jakiegos zdjecia z kolorem takim jak chce i znalazlam....nie smiejcie sie ze mnie,nie porownuje sie absolutnie:-Dale tylko takie zdjecie tego kolorku znalazlam.....jakbyscie zajrzaly i powiedzialy co myslicie,czy fajnie bedzie czy zdurnialam na stare lata...;-)
A u mnie nie dosyc ze ta kosiarka to jeszcze samoloty lataja,bo niedaleko lotnisko,a jak marna pogoda to zamiast z odwrotnej strony to z tej przelatuja....:crazy:
link do wlosow http://thebosh.com/upload/2008/07/05/naomi_campbell_dating_marcus_elias/Naomi-Campbell2.jpg

Ja znowu nie na tym watku...ale Blizniaki,jak patrze na Wasze fotki to sie rozplywam...superasna rodzina,marze o takiej:tak:Bedzie trzeba troche czlonkow dokoptowac,ale sie zrobi;-)

Madzienka czekam na słoneczko, bo u nas calutki czas leje.

Kaja kolorek super. Sama bym sobie taki zrobiła, bo juz dawno mysle o przefarbowaniu na jakiś brąz, ale chyba mój K zafundowałby mi ciche dni :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry