mamusia2008
mamusia Karolinki
ja nie, bo mnie mąż dalej z domu wyrzuci, tyle rzeczy nakupiłam malej, ze nie ma gdzie składać:-)PONAWIAM PYTANIE!!!!!
Żadna nie chce, nie to nie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja nie, bo mnie mąż dalej z domu wyrzuci, tyle rzeczy nakupiłam malej, ze nie ma gdzie składać:-)PONAWIAM PYTANIE!!!!!
A ja tego ne widziałam, ze napisałaś :-(PONAWIAM PYTANIE!!!!!
. Proszę 
ja nie, bo mnie mąż dalej z domu wyrzuci, tyle rzeczy nakupiłam malej, ze nie ma gdzie składać:-)

Madzieńko ja nie wiem czy bede na zakupkach w tych dniach, nie wiem na jakiej zasadzie Ty ten rabat masz i go wysyłaszPONAWIAM PYTANIE!!!!!
jesli to nie jest problem dla Ciebie a masz mozliwosc mozesz mi przesłac ale nie wiem czy dam rade skozystac moze ktos bardziej " potrzebujacy " 

i to od marca tyle naklikalam

ale nie mam zamiaru z niego rezygnować, chyba ze mąż odłączy internet 

mamuśki, pisze 1000 posti to od marca tyle naklikalam
BB mój prawdziwy nałógale nie mam zamiaru z niego rezygnować, chyba ze mąż odłączy internet
![]()

Madzieńko ja nie wiem czy bede na zakupkach w tych dniach, nie wiem na jakiej zasadzie Ty ten rabat masz i go wysyłaszjesli to nie jest problem dla Ciebie a masz mozliwosc mozesz mi przesłac ale nie wiem czy dam rade skozystac moze ktos bardziej " potrzebujacy "
![]()

no twojej Diany mój mężulek się boi :-), wiec sprawa zalatwionaMamuska powiedz mężowi że jak będzie się nosił z zamiarek odłączenia Ci netu to Go moja Diana poszczuję;-)
![]()