reklama

Grudniowe mamusie 2008

Rany wyszłam na spacerek na 2 godzinki a nadrabiam zaległosci juz dobra chwile:szok:
Kaju włoski świetne taki ciepły kolorek na pewno bedzie twarzowy zreszta jak blizniaczka wsponiała we wszystkim ładnie wygladasz :tak:

ja nie dostaje zadnych paczuszek :confused2:

dałam Patce troszke herbatki z kubeczka ale ona usilnie odwracała go do góry dnem i niezła zabawe przy tym miała oj czuje ze wesoło bedzie z ta nauka
teraz bidulka steka ale cos jej nie idzie za dobrze znow zaparcia bo wszedzie ta marchewka:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Rany wyszłam na spacerek na 2 godzinki a nadrabiam zaległosci juz dobra chwile:szok:
Kaju włoski świetne taki ciepły kolorek na pewno bedzie twarzowy zreszta jak blizniaczka wsponiała we wszystkim ładnie wygladasz :tak:

ja nie dostaje zadnych paczuszek :confused2:

dałam Patce troszke herbatki z kubeczka ale ona usilnie odwracała go do góry dnem i niezła zabawe przy tym miała oj czuje ze wesoło bedzie z ta nauka
teraz bidulka steka ale cos jej nie idzie za dobrze znow zaparcia bo wszedzie ta marchewka:-(
a ja wyszłam umyć włosy, a tu produkcja:szok::szok:, moze jakiś serial stworzymy:-D:-D:-D:-D

ja dalam herbatke tygrysku ale odrobinke dosłownie bo sie bałam zeby sie nie zakrztusiła ale wiekszosc i tak wylała na siebie a reszte normalnie z butli

Kurcze mamuski Was nadrobić to jakieś nieporozumienie.....:-D

Jak wchodziłam na bb było 3 stronki mniej....zanim ogarnełam 3 więcej.....oszaleć idzie....a my tak mało czasiku zawsze mamy.... jakbym wiedziała,ze MARI polegnie dzisiaj na prawie 3 godzinki z pobudka na soczek i mleczko to bym tu klikała z Wami i klikała.... ona mi tak zawssze robi.....:rofl2:

Tak w ogołe to Dzien Dobry :-)

Pogoda u nas do dupy.....straszna, masakryczna.....leje i leje....

Kaja kolorek rewelacyjny....taka czekoladka.....chyba czas tez cos nowego wykombinowac,,,

No a nasz skarbek własnie zrobił nam niespodziankę....hahahah walneła kupke na kanape...dobrze ze ceratka była..... kurcze najpierw mnie obsiusiała.....a teraz tylko zapachniało jekneła i bumm....hahha:-D:-D:-D:-D

Madziu widzisz...kaszka zadziałała jak nic :tak:
Reniu wracaj do zdrówka nie daj się alergi:p hahahah

No i nie pamiętam co jeszcze mialam napisac.....
BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH MAMUSIEK:*

Moje dziecko lubi tylko obiadki gerbera, jak wczoraj chciałam dac mu z bobovity to ryk był juz przy pierwszej łyzeczce i tak dziwnie sie otrząsał :eek:, a dzisiaj zjadł całego gerberka. I juz mi kilka razy zrobił tak z obiadkiem bobovity.:baffled:
Agaciu łączę się z Toba w bólu. Moja tez nie chce Bobovity. I wcale jej się nie dziwię

dziewczyny,mam plan zafarbowac wlosy,umowilam sie do fryzjera ale szarpia mna watpliwosci....:-Dwiem napewno ze chce diametralnej zmiany,oczywiscie nie mowimy tu o blondzie,bo ryzykuje znalezienie sie na bruku :-D
Szukalam jakiegos zdjecia z kolorem takim jak chce i znalazlam....nie smiejcie sie ze mnie,nie porownuje sie absolutnie:-Dale tylko takie zdjecie tego kolorku znalazlam.....jakbyscie zajrzaly i powiedzialy co myslicie,czy fajnie bedzie czy zdurnialam na stare lata...;-)
A u mnie nie dosyc ze ta kosiarka to jeszcze samoloty lataja,bo niedaleko lotnisko,a jak marna pogoda to zamiast z odwrotnej strony to z tej przelatuja....:crazy:
link do wlosow http://thebosh.com/upload/2008/07/05/naomi_campbell_dating_marcus_elias/Naomi-Campbell2.jpg

Kaja kolorek super:tak:

a w tych kubeczkach niekapkach to tylko soczki podajecie czy herbatke tez?????
Tygrysku ja daję i soczki i herbatki tylko moje dziecię za herbatkami nie przepada:baffled:

Kaja kolorek super. Sama bym sobie taki zrobiła, bo juz dawno mysle o przefarbowaniu na jakiś brąz, ale chyba mój K zafundowałby mi ciche dni :sorry:

Agaciu ja jak chciałam sobie zmienic kolor to najpierw obciełam na krótko i jak wróciłam od fryzjera to mi mąż powiedział że teraz to koniecznie musze umalowac bo głupio wyglądam z takimi mysimi:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry