reklama

Grudniowe mamusie 2008

jak masz za dużo paczek hippa, to zawsze możesz wysłać Karolince, bo jej nikt nie daje paczek, mamusia musi sama kupować:-):-(
pojde odebrac recepte wieczorem to moze znow dostane hehe to sie szykuj:-D:-D:-D a tak powznie to ja nie dostawalam wcale zadnych paczek dopiero niedawno sie ruszylo dzis np dwie bo rano listonosz przyniosl z nutricia (bebiko i bobovita) i teraz znow hippp ech rozpieszczaja nas:-D:-D:-D:-D

reklama
A u nas wiartrzysko i leje ... :-(

Moje dziecko lubi tylko obiadki gerbera, jak wczoraj chciałam dac mu z bobovity to ryk był juz przy pierwszej łyzeczce i tak dziwnie sie otrząsał :eek:, a dzisiaj zjadł całego gerberka. I juz mi kilka razy zrobił tak z obiadkiem bobovity.:baffled:
moja potomka wlasnie zjadla pol sloiczka strogonova...z nestle,az jej sie uszy trzesly tak wciagala:-D

Madzienko wrocilam z przychodni ale nawet nie staralam sie dopchac do lekarza tyle dzieciow :szok::szok::szok: zostawilam kartke na recepcji i recepte wieczorem mam sobie odebrac ufffffffffffff a i znow dostalismy w przychodni paczke hippa:-D:-D:-D chyba nie prowadza zapisow komu juz dali heheh bo my juz raz dostalismy :tak::-D:-D:-D ale co tam bede mowic:-D:-D:-D

Spoko spoko damy rade, ja we wtorek wszystkiego dowiem sie:-D:-D:-D:-D

A u nas wiartrzysko i leje ... :-(

Moje dziecko lubi tylko obiadki gerbera, jak wczoraj chciałam dac mu z bobovity to ryk był juz przy pierwszej łyzeczce i tak dziwnie sie otrząsał :eek:, a dzisiaj zjadł całego gerberka. I juz mi kilka razy zrobił tak z obiadkiem bobovity.:baffled:

Agacia wcale mu sie nie dziwie bo obiadki Gerbera sa naprawde smaczne:-D:-D:-Du nas na razie Jula nie wybrzydza i jak tylko lyzeczka zbliza sie do ust od razu otwiera buziaczka:tak::tak::tak:

Moja ksiezniczka juz pospala:blink::blink::blink:

Agacia wysylam do ciebie promyczki sloneczka, u nas 26stopni ale wiatr zimny;-);-);-)

witam!!!!
ja dziś w troche lepszej formie ale za to niewyspana(spałam 2 godzinki):szok::szok::szok: może uda mi się potm położyć:-D:-D:-D ale wątpie:-D:-D:-D
teściowa sobie radzi z JARUSIEM :tak::tak::tak:co bardzo mnie cieszy :-Dtylko że popołudniu on chce żeby tak jak babcia siedzieć z nim i bawić :no::no::no:się a tu niestety obowiązki wzywają:no::no::no:i chyba JAREKczuje że nie ma mamusi w domu bo często się budzi:baffled:
oczywiście dla wzs mósiałam znaleźć troszkę czasu:tak::tak::tak:chyba jestem uzależniona:oo::oo::oo:

witam!!!!
ja dziś w troche lepszej formie ale za to niewyspana(spałam 2 godzinki):szok::szok::szok: może uda mi się potm położyć:-D:-D:-D ale wątpie:-D:-D:-D
teściowa sobie radzi z JARUSIEM :tak::tak::tak:co bardzo mnie cieszy :-Dtylko że popołudniu on chce żeby tak jak babcia siedzieć z nim i bawić :no::no::no:się a tu niestety obowiązki wzywają:no::no::no:i chyba JAREKczuje że nie ma mamusi w domu bo często się budzi:baffled:
oczywiście dla wzs mósiałam znaleźć troszkę czasu:tak::tak::tak:chyba jestem uzależniona:oo::oo::oo:

:-D:-D:szok::szok:serio?????

ja tez;-):-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry