reklama

Grudniowe mamusie 2008

no wreszcie jestes!!!!!! pewnie na sloncu sie smarzysz i o biednych mamusiach zapomnialas:-D:-D:-D:-D:-D

ojjjjj dziewczyny nie opalam sie a chowam przed tym sloncem nie mialam nawet sily na kompa tak mi dopieklo goraco bylo prawie 45 stopni ciepla ale na szczescie wczoraj spadl deszcze i dzis juz inne powietrze a wam wyslalam to goraco:-D:-D:-D
nie mowiac jaki moj maly byl marudny 3 razy dziennie musialam go moczyc w wodzie co by sie schlodzil no i caly dzien bylismy na werandzie bo w domu nie dalo sie wysiedziec:tak:

reklama
Witajcie...u nas Jula dzisiaj popisala sie i spala 9 godzin bez przerwy:-D:-D:-D:-Dmoze to ta kasza smaczny sen:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

U nas dzisiaj slonecznie wiec wysylam promyki do blizniaka:tak::tak::tak:

Landryneczko kochana wyslij nam troche stopni C bo na weekend zapowiadaja u nas 16stopni brrrr:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

wyslane :cool2::cool2:ja tesknie za normalna temp.

lilac idz do łazienki,woreczek załoz Kubusiowi, wez go na rece daj herbatke do picia i pusc jeszcze wode w umywalce zeby szumiało moze to zabobon ale u nas 5-10 min i po akcji było.
No właśnie woreczek odpada bo zbiera bakterie ze skóry. Złapałam w słoiczek po deserku. Ale się nagimnastykowałam, tylko po co już po 10tej było, a przyjmują tylko do 10. I co teraz? Wstawiłam do lodówki ale nie wiem czy jutro mogę oddać takie wczorajsze? Wiecie coś w tym temacie?

bliźniczku - zazdroszczę tego kominka. z takim gadźetem to i niechby cały dzień lało. oczywiście tobie dużo słonka życzę.

No właśnie woreczek odpada bo zbiera bakterie ze skóry. Złapałam w słoiczek po deserku. Ale się nagimnastykowałam, tylko po co już po 10tej było, a przyjmują tylko do 10. I co teraz? Wstawiłam do lodówki ale nie wiem czy jutro mogę oddać takie wczorajsze? Wiecie coś w tym temacie?

bliźniczku - zazdroszczę tego kominka. z takim gadźetem to i niechby cały dzień lało. oczywiście tobie dużo słonka życzę.
wydaje mi się ze mocz musi być świeży:-)

Mamuski czy ktoras chce kupon na 30% znizki w Re-kids???
Promocja obejmuje również towar już wcześniej przeceniony i jest w dniach 27.05-01.06

Jesli ktoras chce prosze o adres mailowy, przesle znizke:tak::tak::tak::tak:

reklama
ufffff chwila dla siebie,dziecko zajelo sie ogladaniem bajki i wreszcie moge sie napic kawy....Sluchajcie jakie klimaty,ulubiona bajka Mary to dobranocny ogrod,a ten co go wymyslil,wg mnie, jak nic musial cos brac...:-D:-DImiona bohaterow to np Apsidaisy,Ninkinonk,Pinkiponk,Pontipiny,Igipigiel,Hahusie,Makapaka,Botindery itd....Teletuby wymiekaja i odpadaja w przedbiegach....;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry