reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja znowu nie na tym watku...ale Blizniaki,jak patrze na Wasze fotki to sie rozplywam...superasna rodzina,marze o takiej:tak:Bedzie trzeba troche czlonkow dokoptowac,ale sie zrobi;-)
Dziękuję Ci Kajuś, marzenia sie spełniaja, więc za nim sie obejrzysz to będziesz mamusią słodkiej gromadki, a patrząc na to jaka Maryś jest słodka i uśmiechnięta, to Twoja rodzinka będzie jeszcze bardziej superaśna od mojej.

OJ to mężowy by był biedny...hahahha wszystkie rondelki i patelnie poszłyby w ruch:P :-D:-D
:-D:-D:-D oj, biedny, biedny i nikt Go nie obroni

No my tez kochamy promocje:)))))))))))))
No, ale mój misiek ma to szczęście,ze w większej mierze w ciuszki zaopatruje nas moja mama :-D:-D:-D:-D

A tak na marginesie to byłam dzisija wymienić misie z Petitki Lubisie to przepyszne misie:p haha na misia i dostałam policjanta....ale naprawde superaśny.....zbieramy dalej na strażaka....hmmmm jak z fantazji erotycznych:P:-D

No my tez kochamy promocje:)))))))))))))
No, ale mój misiek ma to szczęście,ze w większej mierze w ciuszki zaopatruje nas moja mama :-D:-D:-D:-D

A tak na marginesie to byłam dzisija wymienić misie z Petitki Lubisie to przepyszne misie:p haha na misia i dostałam policjanta....ale naprawde superaśny.....zbieramy dalej na strażaka....hmmmm jak z fantazji erotycznych:P:-D
Kana Ty zberezniku maly....:-D:-D:-D

Kaja....:-D:-D:-D:-D tam od razu zbereźnica:P hahah świętoszka się znalazła no proszę:p hahahhaa to jak strażak czy policjant...a może lekarz?????????;-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry