• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja znowu nie na tym watku...ale Blizniaki,jak patrze na Wasze fotki to sie rozplywam...superasna rodzina,marze o takiej:tak:Bedzie trzeba troche czlonkow dokoptowac,ale sie zrobi;-)
Dziękuję Ci Kajuś, marzenia sie spełniaja, więc za nim sie obejrzysz to będziesz mamusią słodkiej gromadki, a patrząc na to jaka Maryś jest słodka i uśmiechnięta, to Twoja rodzinka będzie jeszcze bardziej superaśna od mojej.

OJ to mężowy by był biedny...hahahha wszystkie rondelki i patelnie poszłyby w ruch:P :-D:-D
:-D:-D:-D oj, biedny, biedny i nikt Go nie obroni

No my tez kochamy promocje:)))))))))))))
No, ale mój misiek ma to szczęście,ze w większej mierze w ciuszki zaopatruje nas moja mama :-D:-D:-D:-D

A tak na marginesie to byłam dzisija wymienić misie z Petitki Lubisie to przepyszne misie:p haha na misia i dostałam policjanta....ale naprawde superaśny.....zbieramy dalej na strażaka....hmmmm jak z fantazji erotycznych:P:-D

No my tez kochamy promocje:)))))))))))))
No, ale mój misiek ma to szczęście,ze w większej mierze w ciuszki zaopatruje nas moja mama :-D:-D:-D:-D

A tak na marginesie to byłam dzisija wymienić misie z Petitki Lubisie to przepyszne misie:p haha na misia i dostałam policjanta....ale naprawde superaśny.....zbieramy dalej na strażaka....hmmmm jak z fantazji erotycznych:P:-D
Kana Ty zberezniku maly....:-D:-D:-D

Kaja....:-D:-D:-D:-D tam od razu zbereźnica:P hahah świętoszka się znalazła no proszę:p hahahhaa to jak strażak czy policjant...a może lekarz?????????;-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry