fasolkamaria
Fanka BB :)
Witam ! A ja wczoraj byłam na USG i serduszko biję i pęcherzyk w książkowym rozmiarze, Pan doktor zapewnił że wszystko super. Dzidziuś mój ma 9 mm termin porodu wg USG 08.12
Zapytałam się więc czemu mam te bóle w podbrzuszu, (biorę duphaston, no-spę) odpowiedział, że macica się przygotowuję i że luz ale mam uważać i odpoczywać. A i powiedział, że jak na moje 26 lat wyglądam jak szczwica.:-)
Jak zobaczyłam serduszko to łzy w oczach miałam. (pierwszą ciążę poroniłam w 6 tyg - płód obumarł z przyczyn nieznanych) zaszłam w ciążę dopiero dwa lata później bo nie byłam gotowa. Mam nadzieję, że dziewczynki moje kochane przestaniecie krwawić i że będzie dobrze i że urodzimy w grudniu wszystkie w komplecie.
Jak zobaczyłam serduszko to łzy w oczach miałam. (pierwszą ciążę poroniłam w 6 tyg - płód obumarł z przyczyn nieznanych) zaszłam w ciążę dopiero dwa lata później bo nie byłam gotowa. Mam nadzieję, że dziewczynki moje kochane przestaniecie krwawić i że będzie dobrze i że urodzimy w grudniu wszystkie w komplecie.
i doczekac sie juz bardzo i to bardzo nie moge
w sumie to za 8 dni ale jak mi sie one dluza, tak samo jak czekalam na porod
i slyszalam serduszko, jakie to niesamowite uczucie!!Pozdrawiam i milego dnia zycze