reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
oj kochana, nie uwierzysz, zerwaliśmy się wczoraj po południu do Torunia na obiadzik do teściowej;-), jechalismy wtedy kiedy byla taka ulewa, nic nie bylo widac, no i właśnie przed chwila wrocilismy, mężulek polecial do pracy, bo juz sie spoznil 2 godz:-p, mala spi, a ja zaraz o 11 mam ucznia, wiec tak sobie zaszalelismy:tak::tak::tak:

Siostra i jak tam sie udal wczorasjzy wypad na pizze???:-p
bylismy u znajomych i
zamowilismy pizze do domu bo od wczoraj od 18 pada deszcz u nas i zimno jak w pazdzierniku w polsce:szok: i do tej pory pada ja prubuje upatrzec kiedy przestanie padac co bysmy skoczyli do hipermarketu kupic slioczki dla malego:zawstydzona/y: no i jakis prezecik

oj kochana, nie uwierzysz, zerwaliśmy się wczoraj po południu do Torunia na obiadzik do teściowej;-), jechalismy wtedy kiedy byla taka ulewa, nic nie bylo widac, no i właśnie przed chwila wrocilismy, mężulek polecial do pracy, bo juz sie spoznil 2 godz:-p, mala spi, a ja zaraz o 11 mam ucznia, wiec tak sobie zaszalelismy:tak::tak::tak:

Oj Ty pędziwiatrze kochany:-D A jak Karolinka? Troche lepiej?

Mały spi wiec korzystając z wolności :-D siedze na bb i jem sniadanie :zawstydzona/y:. Potem szybko muszę trochę posprzatac i ..... poprasować :wściekła/y:.

Agacia a może handel wymienny? Ty mi posprzątasz a ja Ci poprasuję:-)

Dagulla jak tam Kacperek się czuje?

nono widze ze nas juz coraz wiecej..:-D..a my juz po porannym spacerku...chciałam kupic malutkiej kapelusik,ale jeszcze było nieczynne.... misiek ma w tym tyg 2 zmiane... masakra niecierpie....:zawstydzona/y:

wczoraj cały dzien pięknie na dwórku siedzielismy.....a dzisiaj pochmuno i tak jakos szaro :-(

A my wczoraj cały dzień w domku i dzisiaj chyba też nici ze spaceru bo co chwila leje:-(

Moja Julka jeszcze nic nie dostala ale jak wtanie o sie ogarniemy to idziemy jej cos kupic:-)dziadki dzwonili ze jak przylecą z Egitu to mamy odebrac prezent dla Julci a drugi w Polsce:-D:-p Duze macie tam markety??u was we włoszech są firmy typu Bobovita Hipp????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry