reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kurcze ja to nawet nie wspomnę o prasowaniu...mam dzis takiego lenia ...zreszta od wczoraj pranie do powieszenia lezy i sie kisi już......

No dobra IDE POWIESIĆ....:rolleyes:

reklama
a ty karmisz piersia czy butelka bo ja nie wiem czy moge dac malemu bananka a mam taka ochote sprubowac a karmie piersia co prawda moj juz sprubowala wiecej smakow np. arbuza,marcheweczke no i wczoraj troche loda to na dziaselka schlodzilo mu i byl spokojniejszy wogole wiczorajsza pizza nie wypalila i przez pogode i przez mojego synka bo plakal niemilosiernie wiec zdecydowalismy sie zostac w domu u znajomych...i oczywiscie nie chcial isc do nikogo na rece nawet do taty tylko u mamusi :-D myslalam ze mi rece odpadna ciezki sie zrobil klocuszek moj.
Piersią:-p

Kurcze ja to nawet nie wspomnę o prasowaniu...mam dzis takiego lenia ...zreszta od wczoraj pranie do powieszenia lezy i sie kisi już......

Ja uwielbiam powieszac pranie. Kiedys moja mama chciała mi zrobic przyjemność i wyreczyc mnie, wiec poszła powiesic pranie, a ja jak to zobaczyłam to myslałam ze się ugryze. Taaaka byłam zła, że szok. Krzysztof sie ze mnie śmiał, że mama mi taka przyjemność odebrała i jak mogła .

Dzień doberek,
w pierwszej kolejności:
Wszystkiego najpiękniejszego z okazji dnia dziecka dla wszystkich naszych pociech, niech wam słonko świeci, zdrówko dopisuje, a zabawki się same mnożą, hihi:-D
Emilko, Aleksiu, Kacperku, udanych urodzinek i zdrówka na dalsze miesiączki i latka;-)
no to sprawa zalatwiona, a ja czekam na studenta i coś się spóźnia, może nie odrobił pracy domowej:-)

mamusia, a co Ty wykładasz?bo ja oczywiście przegapiłam, chyba, ż enie pisałaś o tym

A mnie dziś rano było smutno, że mężusia nie ma to wzięłam sobie Wikusia do łózka, ale skubaniec nie chciał z mama spać, taki dorosły, dopiero jak go do łóżeczka położyłam to usnął, widziałyście takie cuda, no i mam nowy spasób na usypiania małego wieczorem, napisałam wczoraj na opiece.
Miłego dzionka, my idziemy zrobić sobie dzień dziecka, mama na solarium;-):tak:a Wikus dostanie jakieś ciuszki i zabawki, hihi

hahah dokladnie mam to samo wczoraj upralam i nie chcialo mi sie rozwiesic a dzis znow upralam to samo i nadal sie kisi nie mam weny wieszac chyba mojego zagonie bo wolne ma do srody i sam nie wie co ze soba zrobic lata po kanalach w tv i szuka czegos do obejrzenia bo maly zasnol :-D:-D

reklama
Heheh bo to my nie:-D:-DSŁODKI CUKIERECZKU:-p:-p

moj m wlasnei mi tu przez ramie zaglada i pytal sie gdzie te fotki twoja sa robione ja mowie ze w Barcelonie a on na to pojedziemy tam tylko maly podrosnie :-D luknelam troche na koszty podruzy lot juz od 6 euro wiec taniuchno pewnie wyjazd do barcelony by mnie mniej kosztowal niz do polski :-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry