Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Piersiąa ty karmisz piersia czy butelka bo ja nie wiem czy moge dac malemu bananka a mam taka ochote sprubowac a karmie piersia co prawda moj juz sprubowala wiecej smakow np. arbuza,marcheweczke no i wczoraj troche loda to na dziaselka schlodzilo mu i byl spokojniejszy wogole wiczorajsza pizza nie wypalila i przez pogode i przez mojego synka bo plakal niemilosiernie wiec zdecydowalismy sie zostac w domu u znajomych...i oczywiscie nie chcial isc do nikogo na rece nawet do taty tylko u mamusimyslalam ze mi rece odpadna ciezki sie zrobil klocuszek moj.

Gdzie moja Kajaa gdzie moja Justa to Cuks nie napisze
![]()

Ja uwielbiam powieszac pranie. Kiedys moja mama chciała mi zrobic przyjemność i wyreczyc mnie, wiec poszła powiesic pranie, a ja jak to zobaczyłam to myslałam ze się ugryze. Taaaka byłam zła, że szok. Krzysztof sie ze mnie śmiał, że mama mi taka przyjemność odebrała i jak mogła .Kurcze ja to nawet nie wspomnę o prasowaniu...mam dzis takiego lenia ...zreszta od wczoraj pranie do powieszenia lezy i sie kisi już......
No dobra IDE POWIESIĆ....![]()
Wiem wiem ale jak mnie nie mano przecierz jestes siostra![]()

no to sprawa zalatwiona, a ja czekam na studenta i coś się spóźnia, może nie odrobił pracy domowej:-)
a Wikus dostanie jakieś ciuszki i zabawki, hihiKurcze ja to nawet nie wspomnę o prasowaniu...mam dzis takiego lenia ...zreszta od wczoraj pranie do powieszenia lezy i sie kisi już......
No dobra IDE POWIESIĆ....![]()

Wiem wiem ale jak mnie nie ma![]()

fajnie mnie nazwalyscie z kaja cuks

Heheh bo to my niekochna ty jestes wiecej tu niz jafajnie mnie nazwalyscie z kaja cuks
![]()

SŁODKI CUKIERECZKU

Heheh bo to my nieSŁODKI CUKIERECZKU
![]()
luknelam troche na koszty podruzy lot juz od 6 euro wiec taniuchno pewnie wyjazd do barcelony by mnie mniej kosztowal niz do polski