reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Moja Julka jeszcze nic nie dostala ale jak wtanie o sie ogarniemy to idziemy jej cos kupic:-)dziadki dzwonili ze jak przylecą z Egitu to mamy odebrac prezent dla Julci a drugi w Polsce:-D:-p Duze macie tam markety??u was we włoszech są firmy typu Bobovita Hipp????

hipp widzialam ale nam pediatra przepisal sloiczki z plasmon albo mellin ja chyba zaexperymentuje z hipp bo jak pojade do polski to sloiczkow nie moge przewiesc samolotem podobno sie nie da :-(zreszta jest ograniczony bagarz i ja sie zatanawiam jak sie sie zabiore:zawstydzona/y:
dziewczyny ktor uzywa hipp i jak smakuje gruszka i jabluszko bo tylko to wolno mi narazie dawac:-pmalemu

hipp widzialam ale nam pediatra przepisal sloiczki z plasmon albo mellin ja chyba zaexperymentuje z hipp bo jak pojade do polski to sloiczkow nie moge przewiesc samolotem podobno sie nie da :-(zreszta jest ograniczony bagarz i ja sie zatanawiam jak sie sie zabiore:zawstydzona/y:
dziewczyny ktor uzywa hipp i jak smakuje gruszka i jabluszko bo tylko to wolno mi narazie dawac:-pmalemu
Moja Julka jadla ostatnio wlasnie Jabłko i gruszke i bananka ze sloiczka myslalam ze z lyzką połkniiee:tak::-D:-D:-D:-DPycha...

reklama
Moja Julka jadla ostatnio wlasnie Jabłko i gruszke i bananka ze sloiczka myslalam ze z lyzką połkniiee:tak::-D:-D:-D:-DPycha...

a ty karmisz piersia czy butelka bo ja nie wiem czy moge dac malemu bananka a mam taka ochote sprubowac a karmie piersia co prawda moj juz sprubowala wiecej smakow np. arbuza,marcheweczke no i wczoraj troche loda to na dziaselka schlodzilo mu i byl spokojniejszy wogole wiczorajsza pizza nie wypalila i przez pogode i przez mojego synka bo plakal niemilosiernie wiec zdecydowalismy sie zostac w domu u znajomych...i oczywiscie nie chcial isc do nikogo na rece nawet do taty tylko u mamusi :-D myslalam ze mi rece odpadna ciezki sie zrobil klocuszek moj.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry