reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
moj m wlasnei mi tu przez ramie zaglada i pytal sie gdzie te fotki twoja sa robione ja mowie ze w Barcelonie a on na to pojedziemy tam tylko maly podrosnie :-D luknelam troche na koszty podruzy lot juz od 6 euro wiec taniuchno pewnie wyjazd do barcelony by mnie mniej kosztowal niz do polski :-D:-D
Do mnie przyleicice?????:-p:-p:-p:-DPozdrów męza od Justy:rofl2:

Ja uwielbiam powieszac pranie. Kiedys moja mama chciała mi zrobic przyjemność i wyreczyc mnie, wiec poszła powiesic pranie, a ja jak to zobaczyłam to myslałam ze się ugryze. Taaaka byłam zła, że szok. Krzysztof sie ze mnie śmiał, że mama mi taka przyjemność odebrała i jak mogła .
Agacia to wiesz co mam plana...ja jak bym miala juz wybierac to wole prasowac...:) możemy sie zawsze wyręczać....ty bediesz mi wieszać ja będe Tobie prasowac cio???/hahaah:-D:-D:-D

Do mnie przyleicice?????:-p:-p:-p:-DPozdrów męza od Justy:rofl2:

wiesz moj to ma fiola na punkcie tej costa corciera i w przyszlym roku na bank poplyniemy nia bo sa w kwietniu i maju wielkie obnizki za 300 euro mozna 7 dni plywac tym statkiem i z tego co wiem bedzie zawijac do portu w barcelonie jak nic sie nie zmieni:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry