L
landryneczka_1982
Gość
becieczek dziekuje w imieniu alexa za zyczonka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do mnie przyleicice?????moj m wlasnei mi tu przez ramie zaglada i pytal sie gdzie te fotki twoja sa robione ja mowie ze w Barcelonie a on na to pojedziemy tam tylko maly podrosnieluknelam troche na koszty podruzy lot juz od 6 euro wiec taniuchno pewnie wyjazd do barcelony by mnie mniej kosztowal niz do polski
![]()

Pozdrów męza od Justy
Agacia to wiesz co mam plana...ja jak bym miala juz wybierac to wole prasowac...Ja uwielbiam powieszac pranie. Kiedys moja mama chciała mi zrobic przyjemność i wyreczyc mnie, wiec poszła powiesic pranie, a ja jak to zobaczyłam to myslałam ze się ugryze. Taaaka byłam zła, że szok. Krzysztof sie ze mnie śmiał, że mama mi taka przyjemność odebrała i jak mogła .

Landrynko ja się zmotywowałam i już jest,,,,, uf z głowyhahah dokladnie mam to samo wczoraj upralam i nie chcialo mi sie rozwiesic a dzis znow upralam to samo i nadal sie kisi nie mam weny wieszac chyba mojego zagonie bo wolne ma do srody i sam nie wie co ze soba zrobic lata po kanalach w tv i szuka czegos do obejrzenia bo maly zasnol![]()

Do mnie przyleicice?????Pozdrów męza od Justy
![]()

Dobry pomysłAgacia to wiesz co mam plana...ja jak bym miala juz wybierac to wole prasowac...możemy sie zawsze wyręczać....ty bediesz mi wieszać ja będe Tobie prasowac cio???/hahaah
![]()

Landrynko ja się zmotywowałam i już jest,,,,, uf z głowy![]()

u mnie mozecie nocowac:-dwiesz moj to ma fiola na punkcie tej costa corciera i w przyszlym roku na bank poplyniemy nia bo sa w kwietniu i maju wielkie obnizki za 300 euro mozna 7 dni plywac tym statkiem i z tego co wiem bedzie zawijac do portu w barcelonie jak nic sie nie zmieni![]()

u mnie mozecie nocowac:-d![]()

no i my w rewanzu zapraszamy wasza cala trojeczke do nas do Wloch
Julka bedzie spala z Alexiem a my we 4 w jednym łózkumojemu powiedzialam o tym pomysle i powiedzial ze okno i my w rewanzu zapraszamy wasza cala trojeczke do nas do Wloch
![]()