Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chroń Boże,,,,,,, Pyciolku nic w żadnym wypadkua co ty Kanus chcesz od naszego płezydenta??????![]()

chroń Boże,,,,,,, Pyciolku nic w żadnym wypadkuhahahha no moze kasa jego by się przydała to wszystko
hahhaha

dobre dobredokladnie....
a sposob wypowiadania przed kamerami Ci sie nie podoba???![]()

Dziewczyny uważajcie, bo jeszcze pójdziecie siedziec, a macie przecież dzieci odchowac

....zreszta szkoda szczepic jezyka

Czesc dziewczęta
Jestem zalatana na maxa!
A do tego mi się Zuzia pierwszy raz rozchorowała![]()
przegapiłaś kochanie:-)język angielski:-)Dzień doberek,
w pierwszej kolejności:
Wszystkiego najpiękniejszego z okazji dnia dziecka dla wszystkich naszych pociech, niech wam słonko świeci, zdrówko dopisuje, a zabawki się same mnożą, hihi
Emilko, Aleksiu, Kacperku, udanych urodzinek i zdrówka na dalsze miesiączki i latka;-)
mamusia, a co Ty wykładasz?bo ja oczywiście przegapiłam, chyba, ż enie pisałaś o tym
A mnie dziś rano było smutno, że mężusia nie ma to wzięłam sobie Wikusia do łózka, ale skubaniec nie chciał z mama spać, taki dorosły, dopiero jak go do łóżeczka położyłam to usnął, widziałyście takie cuda, no i mam nowy spasób na usypiania małego wieczorem, napisałam wczoraj na opiece.
Miłego dzionka, my idziemy zrobić sobie dzień dziecka, mama na solarium;-)a Wikus dostanie jakieś ciuszki i zabawki, hihi