reklama

Grudniowe mamusie 2008

Pyciolek moja też właśnie padała... ale maks 12:45 pewnie bedzie pobudka i obiadeczek:)))) hmmm dziisaj chyba cielecinka;) :-D moja mała mięsożerna istotka;)

Lilac
prawda niech nam te pociechy się zdrowo rosną to przede wszystkim:)

reklama
no wlasnie co do tych dzieciakow miesozernych i mamusiek to padlo pytanko z mojej strony na opiece;-);-);-);-);-)

zdrowko najwazniejsze....no i oczywiscie wiele milosci i cierpliwosci od strony rodzicow:happy::happy:

reklama
Dzień doberek,
w pierwszej kolejności:
Wszystkiego najpiękniejszego z okazji dnia dziecka dla wszystkich naszych pociech, niech wam słonko świeci, zdrówko dopisuje, a zabawki się same mnożą, hihi:-D
Emilko, Aleksiu, Kacperku, udanych urodzinek i zdrówka na dalsze miesiączki i latka;-)

mamusia, a co Ty wykładasz?bo ja oczywiście przegapiłam, chyba, ż enie pisałaś o tym

A mnie dziś rano było smutno, że mężusia nie ma to wzięłam sobie Wikusia do łózka, ale skubaniec nie chciał z mama spać, taki dorosły, dopiero jak go do łóżeczka położyłam to usnął, widziałyście takie cuda, no i mam nowy spasób na usypiania małego wieczorem, napisałam wczoraj na opiece.
Miłego dzionka, my idziemy zrobić sobie dzień dziecka, mama na solarium;-):tak:a Wikus dostanie jakieś ciuszki i zabawki, hihi
przegapiłaś kochanie:-)język angielski:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry