reklama

Grudniowe mamusie 2008

ok ja narazie znikam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: trzeba cos porobic w domku bo niestety samo sie nie zrobi:-D:-D a szkoda:-D:-D

justaaaaaaaa w 4 :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: a alex ma juz narzeczona :zawstydzona/y::zawstydzona/y: to coreczka kaji ;-)

reklama
dzien dobry maminki...:tak::tak:
a wiec na poczatek....

wszystkim dzieciaczkom wszytskiego najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj od ciociuni wujka i Alexa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

z racji tegoz tez dnia moj maly nie byl zbyt chetny do spania dzisiaj w nocy....obudzil sie o 2 wciaz herbatke i juz myslalam ze bedzie spansko a tu lipa....:tak::tak:
troche pokical i stwierdzil jeszcze ze ma ochote na mleczko i szamal o 3.30 mimo ze jadl o 22.00 i w dodatku kaszke...:eek::eek:
no ale o 4.10 moje dzieice zasnelo i nie dlugo pospalo bo pare min po 6 ...mowil juz nam wielkie dzien dobry
a wiec koniec spania....
a teraz ksiaze zasnal oczywiscie na rekach bo jak go dalam do lozeczka to ryyyyyyyyyyyyyykkkkkkkkkkkkkkkkkkk
no ale ze to jego dzien to sie nie klocilam:-):-):-):-):-)
pogoda fajowska....moj kochany łoś z nami w domku bo tu swieto....:tak::tak::tak:
jak maly wstanie to lecimy na spasering jakis:happy::happy:
w chacie potykam sie o wszytsko ale leje na to ....swieto to swieto;-);-);-):zawstydzona/y::zawstydzona/y:
kazdemu dzidziusiowemu i mamuskom zycymy duzo slonecka;-);-);-)
buziaki w pysiaki

Ja znowu ostatnia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Chyba nie:-D:-D:-Djeszcze Tygryska nie widziałam...

Dzień dobry, cos dzisiaj wszystkie na pranie wzięło:-D:-D:-Dja juz pierwsza turę powiesiłam druga czeka na upranie w pralce:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:bo nie miesci mi sie na suszarce na balkonie:eek::eek::eek::eek::eek:

Mam nadzieje ze pogoda nie popsuje sie i wszytsko mi wyschnie:-):-):-)

Buziaczki i milego dnia mamusie;-);-);-)

A dla naszych dzieciaczkow z okazji dzisiejszego świeta samych radości

i oczywiście dodatkow zyczonka dla dzisiaj świetujących swoje kolejne miesięcznice!!!!!!!

Temat pranie widzę, wiec ja wstawiłam na noc, wyprało sie i rano przed pracą trzeba było powieścic, coby sie nie kisiło w pralce.

Pogoda dzisiaj super, aż szkoda w pracy siedzie, wolałabym z Małą na spacerek śmignąc, ale jezszce ze 2 godziny i spadam do domku i moze gdzieś pójdziemy.
Dzisiaj do naszego miasta przyjeżdża Kaczor i wielka mobilizacja, parkingi pozamykane, pełno glin, żandarmów i takich tam, chyba sie boja, coby go ktoś jajami nie obrzucił:szok:

Temat pranie widzę, wiec ja wstawiłam na noc, wyprało sie i rano przed pracą trzeba było powieścic, coby sie nie kisiło w pralce.

Pogoda dzisiaj super, aż szkoda w pracy siedzie, wolałabym z Małą na spacerek śmignąc, ale jezszce ze 2 godziny i spadam do domku i moze gdzieś pójdziemy.
Dzisiaj do naszego miasta przyjeżdża Kaczor i wielka mobilizacja, parkingi pozamykane, pełno glin, żandarmów i takich tam, chyba sie boja, coby go ktoś jajami nie obrzucił:szok:

hahahhaahahhahah zeby potem wsydu przed tv i widzami nie bylo....:-):-):-):-)

Bliźniaki....moze akurat to dodałoby mu uroku :) haaahahah bo nic innego podejrzewam nie :baffled::sorry::-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry