Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no właśnie tak dziś będę robić, bo miód juz beeeeeeeeeMamusia a jak już się nie możesz patrzec na herbatkę z miodem to pij z sokiem malinowym:-)
z checia bym polezala, ale juz wczoraj pisalam ze mam tyrana, a nie studenta, on nie rozumie
;-)nie mam sily, to raczej on mnie wyciska:-)To daj mu dzisiaj taki wycisk że odechce mu się przychodzenia na tydzień;-)

, pewnie przez pogode, bo juz słoneczka 

niemanie mam sily, to raczej on mnie wyciska:-)
o pracy domowej niema mowy, bo ma 2 dzieciaków, w wieku 2 i 3 lat, wiec niem szans na naukę w domu, dlatego chodzi do mnie codziennie , a tam dam radedaj mu duuuużo pracy domowej, żeby nie wyrobił się do jutra.
moje kochane cudeńko zasnęło, pewnie przez pogode, bo juz słoneczka
niema
o pracy domowej niema mowy, bo ma 2 dzieciaków, w wieku 2 i 3 lat, wiec niem szans na naukę w domu, dlatego chodzi do mnie codziennie , a tam dam rade
a sie bardziej martwie o swoj egzamin, bo nie mam sily sie uczyc
:-)o pracy domowej niema mowy, bo ma 2 dzieciaków, w wieku 2 i 3 lat, wiec niem szans na naukę w domu, dlatego chodzi do mnie codziennie , a tam dam rade
a sie bardziej martwie o swoj egzamin, bo nie mam sily sie uczyc
(turban z ręcznika) a maca, o ogląda hm hm.
dzięki kochana za kciukiBędę ci kibicować&&&&
wyskakuje spod prysznica i lecę do małego bo jęczy i jęczy... Ale się zdziwił co mama ma na głowie(turban z ręcznika) a maca, o ogląda hm hm.
![]()