reklama

Grudniowe mamusie 2008

złość piękności szkodzi:tak::tak::-D
aaaaaaaaaaa to ja juz wiem czemu taka brzydka jestem:-D:-D:-D:-D:-Ddzięki Mamuśka :tak:co ja bym bez Ciebie zrobiła;-)

moja aktualnie wlasnie komara przydusila...cisza i spokoj w chalupie,tylko dzwiek klawiatury i ON,mecz oglada w tv,ale zaraz jedzie na trening,wiec znow bedzie "normalnie":-D:-D:-Dtrzeci dzien mam mezusia w domu i nie moge sie odmulic:-D...nie ogarniam..

Mój tez jak jest w domu do dezorganizuje mi totalnie mój "rozkład jazdy" i nie musi nic spacjalnie robic, starczy że jest:baffled:

reklama
Dziewuszki, które juz maja..... okresik...kurcze nie wiem jak o to zapytac...czy Was tam teges tez tak wszycho boli dookoła???? bo juz myslałam,ze zaczynam drugi raz rodzic.....:baffled:
mi sie zaczal chyba wczoraj,mowie chyba bo tak leci jakby chcialo a nie moglo.....ale nic mnie nie boli:happy:ja ostatnio dentyscie powiedzialam ze wolalabym urodzic dziecko niz tu u niego siedziec:-D:-D

Dobra pozbyłam się mojego sprzed komputera a nawet z domu:tak:
A wiecie jaki jest najlepszy sposób na wygonienie chłopa sprzed kompa? Posadzic mu dziecko na kolanach i wyjśc z pokoju. A jak już dziecko się porządnie rozbeczy(moja zawsze płacze jak zostaje z tatą a ja znikam z pola widzenia) to wpaśc z tekstem "kurde nawet chwili się nie potrafisz dzieckiem zając" i od razu chłop zwiewa:-D:-D:-DTo mój opatentowany niezawodny sposób na odzyskanie komputera:-)

A wiecie jaki jest najlepszy sposób na wygonienie chłopa sprzed kompa? Posadzic mu dziecko na kolanach i wyjśc z pokoju. A jak już dziecko się porządnie rozbeczy(moja zawsze płacze jak zostaje z tatą a ja znikam z pola widzenia) to wpaśc z tekstem "kurde nawet chwili się nie potrafisz dzieckiem zając" i od razu chłop zwiewa:-D:-D:-DTo mój opatentowany niezawodny sposób na odzyskanie komputera:-)
Kokusia agentko cos w tym jest.....popieram.....u nas tez kilka razy zadziałało na podobnych zasadach:)..... moja niunia spi.... a ja zamulam jak nic....zero zycia we mnie...jak wrak....

dobra pozbyłam się mojego sprzed komputera a nawet z domu:tak:
A wiecie jaki jest najlepszy sposób na wygonienie chłopa sprzed kompa? Posadzic mu dziecko na kolanach i wyjśc z pokoju. A jak już dziecko się porządnie rozbeczy(moja zawsze płacze jak zostaje z tatą a ja znikam z pola widzenia) to wpaśc z tekstem "kurde nawet chwili się nie potrafisz dzieckiem zając" i od razu chłop zwiewa:-d:-d:-dto mój opatentowany niezawodny sposób na odzyskanie komputera:-)
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

reklama

dobre,dobre....wyprobuje napewno...tylko moj odrazu by "mordeczke" darl....uparciuch:angry::angry::angry::angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry