pyciolek87
Mama Alexa:*
Kokusia agentko cos w tym jest.....popieram.....u nas tez kilka razy zadziałało na podobnych zasadach..... moja niunia spi.... a ja zamulam jak nic....zero zycia we mnie...jak wrak....
to przez ciotke...ach te hormony

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kokusia agentko cos w tym jest.....popieram.....u nas tez kilka razy zadziałało na podobnych zasadach..... moja niunia spi.... a ja zamulam jak nic....zero zycia we mnie...jak wrak....

ja dzięki bogu z kompem nie mam problemów bo mezulek ma sluzbowy, wiec jest okiDobra pozbyłam się mojego sprzed komputera a nawet z domu
A wiecie jaki jest najlepszy sposób na wygonienie chłopa sprzed kompa? Posadzic mu dziecko na kolanach i wyjśc z pokoju. A jak już dziecko się porządnie rozbeczy(moja zawsze płacze jak zostaje z tatą a ja znikam z pola widzenia) to wpaśc z tekstem "kurde nawet chwili się nie potrafisz dzieckiem zając" i od razu chłop zwiewaTo mój opatentowany niezawodny sposób na odzyskanie komputera:-)
aj nic nie mów...zwariuje lub zdziwaczeje.....jak mi nie przejdzie....to przez ciotke...ach te hormony![]()

:-(, wiec do zobaczyska za 2 godziny, proszę duzo nie klikac
oczywiscie ze nie zwariujesz ani nie zdziwaczejesz;-);-)wszystko bedzie dobrze:-)ciotka wyjedzie,stres minie....ale to poobno dobrze jak jest juz ciotka,bo to cale nepiecie hormonalne ciazowe sie wyrownuje i wszystko wraca do normyaj nic nie mów...zwariuje lub zdziwaczeje.....jak mi nie przejdzie....![]()
No widzisz a mój tylko dostał telefon i samochód od zakładu(bo do zakładu i tak musi dojeżdżac swoim)ja dzięki bogu z kompem nie mam problemów bo mezulek ma sluzbowy, wiec jest oki
jezuniu to te moja hormony nie maja litości w takim razie....oczywiscie ze nie zwariujesz ani nie zdziwaczejesz;-);-)wszystko bedzie dobrze:-)ciotka wyjedzie,stres minie....ale to poobno dobrze jak jest juz ciotka,bo to cale nepiecie hormonalne ciazowe sie wyrownuje i wszystko wraca do normy