reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hania ostatnio, odpukać zasypia o przyzwoitej porze. Ale i tak przed moim pójściem spać, czyli koło 23 jeszcze musi podtankować :-D

A ja mam pytanko do mam cycusiowych - jak często wasze dzieciaki piją teraz w nocy? Bo Hania ciągle budzi mi się 2-3 razy :baffled:

reklama
Hania ostatnio, odpukać zasypia o przyzwoitej porze. Ale i tak przed moim pójściem spać, czyli koło 23 jeszcze musi podtankować :-D

A ja mam pytanko do mam cycusiowych - jak często wasze dzieciaki piją teraz w nocy? Bo Hania ciągle budzi mi się 2-3 razy :baffled:
moja jak wypije z dwóch cycuchów o 21-22, to wstaje o 7.00, czasem może o 5 się obudzić na jedzonko, ale to bardzo rzadko

Mati jest tylko na butli, a i tak się budzi w nocy. Pierwszy raz około 2-3, potem 5-6 rano. A tak bym chciała, żeby juz przesypiał całe noce. Niestety nie chce pić z butli zadnego kleiku, kaszki, mleczka zagęszczonego, nic.

Uff...zasnął :-)
Agacia dobrze że Ci wypił, bo u mnie czasem jest tak, że nie śpi, ja idę zrobić, wracam a mały zzzzzzzzzzzzzzzz...;-) A jak zdrówko? Troszkę lepiej, no i emocje opadły? ;-)
Oj Dunia czuję, że coraz gorzej ze zdrówkiem. Przeziębienie złapało mnie na maksa.
A zła jest i tak, jakaś taka , jeszcze sama teraz jestem bo mojego nie bedzie do jutra wieczora no i normalnie czuje się nieswojo :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry