Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja jak wypije z dwóch cycuchów o 21-22, to wstaje o 7.00, czasem może o 5 się obudzić na jedzonko, ale to bardzo rzadkoHania ostatnio, odpukać zasypia o przyzwoitej porze. Ale i tak przed moim pójściem spać, czyli koło 23 jeszcze musi podtankować
A ja mam pytanko do mam cycusiowych - jak często wasze dzieciaki piją teraz w nocy? Bo Hania ciągle budzi mi się 2-3 razy![]()
Oj Dunia czuję, że coraz gorzej ze zdrówkiem. Przeziębienie złapało mnie na maksa.Uff...zasnął :-)
Agacia dobrze że Ci wypił, bo u mnie czasem jest tak, że nie śpi, ja idę zrobić, wracam a mały zzzzzzzzzzzzzzzz...;-) A jak zdrówko? Troszkę lepiej, no i emocje opadły? ;-)

Ja juz sciągnęłam :-), super , jutro małemu puszczę, zobaczymy co bedzie robiłMamusie jeszcze raz daję link ze spóźnionym prezencikiem dla Waszych maluszków:-) Spóźnione ale najszczersze pod słońcem życzonka dla naszych ósmych cudów świata:-)
WyslijTo.pl - Za duży załącznik? Problemy z pocztą? WyslijTo.pl)) Przesyłanie i hosting plików.

ale wiesz, ona miała tak, od kiedy skończyła 3 mies, nie wiem od czego to zależymamusia - szczęściara z Ciebie :-);-)
właśnie obejrzałam sobie, super!!!!!!!!!!!!!Fotki w albumiku mamuski![]()
Wejmę dzisiaj jakąś konską dawke polopirynek. :-)No wierzę Ci kochana:-( Polopirynki dwie na noc, kołdra pod samą szyję i rano będzie lepiej;-)i ze zdrówkiem i humorkiem. A wieczorkiem tulu tulu i będzie już w ogóle rewelacja;-)