Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, a tak jak nie moge brac lekow bo karmie, wiec bede z nia walczyc caly dzien
, ona jak zobaczyla ze koniec to zaczela grysc lyzke
, opakowanie od danonka
, moja reke
, wiec nie wiem czy moge jej dawac takich 2 na raz

Witam i ja
Nio moja myszka mimo tego ,ze wczoraj poszła spać tak szybko to wstałka koncowo przed 7 :0 moje słoneczko dało mamusi pospac...jednak ostatnio standardowo budzi sie okolo 24 na herbatke....pociucia troszkę i spi dalej.....taki widzimis....
U nas pogoda piękna i oby taka została...słoneczko i bezchmurne niebopieknie
Leckam Was nadrobić![]()
ja tez daje w nocy, moja pediatra powiedziała ze póki niema zebow to można dawać:-)Kanusia, a Ty babencjo;-)znów mnie ubiegłaś, hihi,
a czy herbatke to można tak w nocy dawać?bo ja słyszałam, że sie nie powinno, bo to próchnicą grozi, może lepiej wodę przegotowaną?
i my życzymy dużo zdrówka i 100 latekDzień dobry wszystkim,
no nie jest tak źle, trzecia jestem,
miałam jeszcze wczoraj wejść, ale komp miałam okupowanywięc teraz nadrabiam zaległości
mnie też się podoba, juz to kiedys widziałam, puszczę dziś Wiktorkowi, zobaczymy jaka reakcja.
Jak tam zdrówko dziewczyny?mamusia, spróbowałaś Wica?Agacia, Tobie radzę to samo
A dla naszych dzisiejszych półroczniaczków, Filipka i Aniki zdróweczka, słonka i uśmiechu, i zabawek bez liku;-)sto lat maluszki!!!
A dla naszych dzisiejszych półroczniaczków, Filipka i Aniki zdróweczka, słonka i uśmiechu, i zabawek bez liku;-)sto lat maluszki!!!

Beciaczku jak się nie ma zębów to i o próchnicę ciężko;-):-)a czy herbatke to można tak w nocy dawać?bo ja słyszałam, że sie nie powinno, bo to próchnicą grozi, może lepiej wodę przegotowaną?
witam kochane czwartkowo
ja dziś już w miarę lepiej, tylko zeby życie nie było za łatwe, to dopadła mnie migrena z samego rana, a tak jak nie moge brac lekow bo karmie, wiec bede z nia walczyc caly dzien
kokusiu, powiem ci ze dla mojej ten danonek zdecydowanie byl za maly, ona jak zobaczyla ze koniec to zaczela grysc lyzke
, opakowanie od danonka
, moja reke
, wiec nie wiem czy moge jej dawac takich 2 na raz
tatus poszedl do pracy, mamusia popija kawusie z mleczusiem i pianka, a dzidzia zajada sie paluszkami i nozkami![]()
wiem ze mogę, nawet ostatnio wzięłam apap extra( z kofeina), bo już nie mogłam wytrzymać, tylko ze na moje migreny takie tabletki nie dzialaja, wiec musze walczyc sama z soba i z migrenaMamusia paracetamol możesz małą dawkę, przecież dzieciaczkom na przeziębienie się daje, więc jest bezpieczny, ja pamiętam, że jak byłam po cesarce, i bolało to kazali paracetamol i ibuprofen brać na zmianę, a karmiłam wtedy, i że bezpieczny podobno, a teraz jak dzieciaczki starsze to myślę że ok
I ja też się podpisuję
Beciaczku jak się nie ma zębów to i o próchnicę ciężko;-):-)
A tak poważnie to dzieciaczki maja różne upodobania a niemowlakowi nie wytłumaczysz
wiem ze mogę, nawet ostatnio wzięłam apap extra( z kofeina), bo już nie mogłam wytrzymać, tylko ze na moje migreny takie tabletki nie dzialaja, wiec musze walczyc sama z soba i z migrena

hmmm, tylko kurka coś ci to nie pomaga?dziewczyny może jakąś terapię szokową dla mamusi zastosujemy, to pomoże, hihi