reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kanusia, a Ty babencjo;-):-Dznów mnie ubiegłaś, hihi,
a czy herbatke to można tak w nocy dawać?bo ja słyszałam, że sie nie powinno, bo to próchnicą grozi, może lepiej wodę przegotowaną?
aj widzisz....a nawet jakos specjalnie dzisiaj sie nie spieszyłam na Bb....:-p
Beciaczku a wiesz,ze o tym nie pomyslałam.....moze faktycznie...wiesz co prawda ona trroszku pociumcia i hejka lulu,ale masz racje...

Mamusia słońce spokojnie możesz brac też wszystko co zawiera ibuprofen. Mnie jak coś boli to wolę wziąc Nurofen forte niż faszerowac się sześcioma Apapami bo dopiero taka dawka coś pomaga

A migrenę to pewnie masz od tych ciągłych telefonów Martyny do Karolinki;-):-D

za 2 godz przyjdzie mój studencik, to będzie dopiero terapia szokowa:-)

oj, to na pewno pomoże hehe:-Dnie ma to jak studencik z rana, tylko bez żadnych podtekstów dziewczyny, ja tu nic nie sugeruje;-)

dziewczyny w albumiku zamieściłam zdjęcie malej demolki w nocy:tak:

no muszę w końcu zajrzeć, bo robie sto rzeczy naraz, a do albumu dotrzeć nie mogę

aj widzisz....a nawet jakos specjalnie dzisiaj sie nie spieszyłam na Bb....:-p
Beciaczku a wiesz,ze o tym nie pomyslałam.....moze faktycznie...wiesz co prawda ona trroszku pociumcia i hejka lulu,ale masz racje...

no dziewczyny juz po mnie pojechały, hehe:tak:ale ja myślę, że każda mamusia robi jak uważa, tak sobie tylko napisałam co myślę:zawstydzona/y::-)
ale gdzieś tez taką radę słyszałam, że jak dzieciaczek sie budzi z przywyczajenia, i tylko chwilę pociumka czegos i dalej spać, to lepiej smoczka dać, i po kilku dniach sie odzwyczai, też chyba juz kiedyś o tym pisałam, u nas pomogło, i czasem nawet jak widziałam, że go trochę brzuszek może boleć, to smoczek tez uspokajał, i dalej spać szedł

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry