reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie mamuśki :-)

dunia-dwa razy próbowałam ściągnąć i wyskakuje jakiś błąd przy 99% :-(

mamusia, Agacia-i ja dołączam do Was chorowitki... Dziś rano obudziłam się z bólem gardła. W sumie to nie powinno dziwić, bo odkąd urodził się mały zdrowa byłam tylko w maju....

reklama
Witajcie mamuśki :-)

dunia-dwa razy próbowałam ściągnąć i wyskakuje jakiś błąd przy 99% :-(

mamusia, Agacia-i ja dołączam do Was chorowitki... Dziś rano obudziłam się z bólem gardła. W sumie to nie powinno dziwić, bo odkąd urodził się mały zdrowa byłam tylko w maju....

biedaczko ty moja a bylas z tym problemem u lekarza ciagle chorowac kurcze nie zazdroszcze :-(

Hej

Chciałam Was nadrobić, ale juz nie mam czasu. Wpadłam się tylko przywitac i uciekam. Idziemy na badanie krwi.

Wsptałam z wielkim bólem głowy i zatkanym nosem na maksa :wściekła/y:.

Wpadne później. Mam nadzieję , że to żelazo coś mojemu króliczkowi pomogło.

Papa

Blizniaki to ja poczekam aż Mamusia ozdrowieje i jak wpadniemy we dwie to do obiadku to nie będziemy już miały co robic:-D;-)
Kochana trzymam Cię za słowo, czekamy aż mamusia wyzdrowieje i przybywajcie, po 1 pokoju moge Wam naszykowac

moj maz mowi na godzine przed spaniem,zonka-zaczynaj szukac biustu bo niedlugo ide,jak bedziemy szukac razem to nam duzo czasu zejdzie:szok::szok::-D:-D:-D
Rozwalasaz mnie swoimi tekstami:-D:-D:-D:-D

Dziewuszki, które juz maja..... okresik...kurcze nie wiem jak o to zapytac...czy Was tam teges tez tak wszycho boli dookoła???? bo juz myslałam,ze zaczynam drugi raz rodzic.....:baffled:
Mnie też boli, tak jakby mi sie coś rozłaziło, a wogóle to leci mi takie mięcho ze szok, sory jeśli kogoś obrzydziłam, ale juz nie moge sie doczeka kiedy mi sie skończy:zawstydzona/y::wściekła/y:

reklama
Wpadne później. Mam nadzieję , że to żelazo coś mojemu króliczkowi pomogło.

Trzymaj się bidulko:-) No i oczywiście kciukasy zaciśnięte za Mateuszka żeby już był zdrowiutki:tak:

Kochana trzymam Cię za słowo, czekamy aż mamusia wyzdrowieje i przybywajcie, po 1 pokoju moge Wam naszykowac

Mamusia słyszałaś? Jedziemy nad morze:rofl2::tak::-D

....ja dzisiaj bardzo wczesnie wstalam,maru obudzila sie o 8.45:-D:-D

moja o tej porze to już była po jednej drzemce a teraz zalicza drugą:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry