Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jestem kochana, jednym okiem się uczę, drugim ciebie podczytuje:-)no i co?polazlyscie wszystkie sobie*?wylazic!!
dobrze,dobrze,ucz sie kochana a ja tu cicho bedejestem kochana, jednym okiem się uczę, drugim ciebie podczytuje:-)

ty mi nie przeszkadzaszdobrze,dobrze,ucz sie kochana a ja tu cicho bede![]()

Fotki w albumiku mamuski![]()

:-mamusia - szczęściara z Ciebie :-);-)

Dzień dobry wszystkim,
no nie jest tak źle, trzecia jestem,
miałam jeszcze wczoraj wejść, ale komp miałam okupowanywięc teraz nadrabiam zaległości
mnie też się podoba, juz to kiedys widziałam, puszczę dziś Wiktorkowi, zobaczymy jaka reakcja.
Jak tam zdrówko dziewczyny?mamusia, spróbowałaś Wica?Agacia, Tobie radzę to samo
A dla naszych dzisiejszych półroczniaczków, Filipka i Aniki zdróweczka, słonka i uśmiechu, i zabawek bez liku;-)sto lat maluszki!!!

moja siada,po chwileczce za rece w pelnym "siedzie"a tak zawsze na polsiedzaco...ale jak ja poloze w lezaczku to tak sie napina do siadania jak chory krolikJa już byłam z małą u lekarza na kontroli a teraz piję kawkę, nadrabiam zaległości i jedną ręką lulam do snu małą rozrabiarę
Dunia fajny ten teledysk
Madzienko i jak mała na basenie? Fajnie czy się trochę bała?
Mamusia poza małej ekstra!!!
Dziewczyny powiedzcie mi czy Wy pozawalacie dzieciuchom siedzieć przez jakiś czas? Bo moja tak się garnie do siadania że aż płacze że sama nie potrafi.... Nie wiem czy ją troszkę sadzac czy nie? Jak myślicie?