kana161
Mama "terrorystek" :P
hahahha no własnie własnieno wtedy to nie wiem....musze to przemyslec
![]()
Agacia nic nie mów....ja bym zagryzła
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hahahha no własnie własnieno wtedy to nie wiem....musze to przemyslec
![]()
Witajcie mamuśki:-)
Przede wszystkim
Wszystkiego najlepszego Landryneczko, niech się spełni to o czym marzysz, zdrówka no i pociechy z Alexa :-)
Najserdeczniejsze życzonka również dla Ciebie Zuziolku i reszty naszych dzisiejszych solenizantów - rośnijcie w zdrowiu i beztrosce
Bliźniaki jestem w szokuCo za tragedia, zabiłabym
A poza tym aż dziwne, bo czytałam, że smoczek jest tak skonstruowany, że dziecko nie było by w stanie go połknąć
Agacia i Kana stopie wojennej mówimy już STOP ;-)
A my znowu dzisiaj bez spacerku, bo pogoda do d..., a malutki jeszcze się nie wykurował do końca. Wsadziłam go do wózka i go wietrzę troszku.
Też wyskoczyłam dziś na solkę, bo blada jak ściana a jutro wieczorkiem jedziemy do kościoła na ślub znajomych.

Tak dokładnie to nie słyszałam, muszę później jakieś wiadomosci obejrzec, ale chyba w szpitalu na oddziale noworodkowym, bo prokuator ma badac czy to przez niedopatzrenie pielęgniarek

nie tamto zdarzenie mialo miejsce w rodzinnym miescie mojego meza:-Tygrysku to miasto jakieś pechowe:-( Ta tragedia ostatnio z maleństwem Twoich znajomych też się wydarzyła w Łodzi?
ale wiesz najbardziej lubi oglądać dziewczynkę z telefonem, i wtedy do niej sie smije i mowi alono to zdolniachną masz córeczkę
![]()
no bo pewnie podoba mu sie ta lasencja z telefonem :-)Mamusia a mój nic nie mówi ani nie robi tylko patrzy zahipnotyzowany![]()