reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Zapominajko witaj:-)

Pyciolku nie ma to jak chwila spokoju. Szkoda że nie wszyscy mogą tego uzyc;-)

Kaja Maryśka w tej czapce jest bąbowa

A mój mąz właśnie wrócił do domu nie swoim samochodem i jeszcze się dowiedziałam że jutro jedzie do roboty. A ja miałam dla niego inne plany. No ale trudno. A teraz próbuję go namówic żebyśmy gdzieś wyskoczyli skoro ma "tańsze" paliwo;-)

Witajcie mamuśki:-)

Przede wszystkim

Wszystkiego najlepszego Landryneczko, niech się spełni to o czym marzysz, zdrówka no i pociechy z Alexa :-)
Najserdeczniejsze życzonka również dla Ciebie Zuziolku i reszty naszych dzisiejszych solenizantów - rośnijcie w zdrowiu i beztrosce :tak:

Bliźniaki jestem w szoku:szok: Co za tragedia, zabiłabym :wściekła/y: A poza tym aż dziwne, bo czytałam, że smoczek jest tak skonstruowany, że dziecko nie było by w stanie go połknąć:baffled:
Agacia i Kana stopie wojennej mówimy już STOP ;-)

A my znowu dzisiaj bez spacerku, bo pogoda do d..., a malutki jeszcze się nie wykurował do końca. Wsadziłam go do wózka i go wietrzę troszku.
Też wyskoczyłam dziś na solkę, bo blada jak ściana a jutro wieczorkiem jedziemy do kościoła na ślub znajomych.

dzieki kochana za zyczonka cmok cmok

Tak dokładnie to nie słyszałam, muszę później jakieś wiadomosci obejrzec, ale chyba w szpitalu na oddziale noworodkowym, bo prokuator ma badac czy to przez niedopatzrenie pielęgniarek

hej juz jestem;-)

kurcze mama mi przyslalam sms o tym dzieciaczku , podobniez to sie w lodzi wydarzylo:-(:-(:-( teraz jest na intensywnej terapii w bardzo zlym stanie:-( ma chyba 4 dni:-(:-(

Myszka ja lososia sole i pieprze zawijam w folie i na elektrycznego grilla potem na talerzu skraplam obficie cytrynka i wcinam:-p:-p:-p

cos mialam jeszcze napisac ale zapomnialam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry