Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja juz od jakiegos czasu mam uczucie ciagniecia pepka, czasem mysle ze maly mi robi na złosc i pociaga pępowinkę od czasu do czasu dla zabawy, ale szczerze to nie jest to za fajne uczucieCzesc dziewczyny,
ARLETS, wyrazy wspolczucia :--
-(
Marzycielko, ja dokladnie tak jak ty, wogole nie pije kawy, bo nie lubie
Ja od wczoraj tez za bardzo nie czuje ruchow, dzisiaj tez nie, no staram sie nie panikowac:-(
Czy was tez boli pepek? ? ? mnie tak ciagnie dzisiaj, ze juz nie moge
Pisalyscie o zmeczeniu, ja tez od dwoch dni chodze zmulona na maksa, a dzisiaj to juz wogole.Chyba sie zaraz poloze...
, takie niby napięcie bądz mrowienie pepka.A co do sennosci to ja tez znow zaczelam chodzic nie wyspana i dobita jak w pierwszych miesiacach, czuje ciagle zmeczenie, moze to przez pogode
, w kazdym razie musze rano dluzej pospac i obowiazkowo mam drzemke popoludniowa 

.
.

No ja bym się bardzo chętnie położyła i pospała sobie. Nie wiem tylko jak mój szef by na to zareagował.
Mogłoby być ciekawie. Przyjeżdżam do pracy, wyciągam z torby śpiwór i podusię i zasypiam.