reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Wlasnie sie mialam zapytac moja stronniczke,Anoli,nie wbierasz sie moze i Ty:sorry:??

Wybieram sie Kaju, ale znowu sie miniemy. My tez zostawiamy tatusia i lecimy 22 sierpnia. Tatus dolatuje 7 wrzesnia zaczepiamy o nasze morze i wracamy razem 17 wrzesnia. W sumie tez bedziemy prawie miesiac. Zawsze latamy w polowie wrzesnia ale tym razem chcemy skorzystac z pogody, mam nadzieje ze bedzie pieknie:tak: Tatus troche smutny ze bez swoich laseczek bedzie musial wytrzymac, ale cieszy sie ze mama troche sie oderwie od codzinnosci i moze nie zdziczeje:-p:-D

reklama
Witajcie Dziewczynki:-)
Chyba ze 2 dni tu nie zaglądałam do Was, ale za 3 tyg mamy wesele i w związku z tym troszkę spraw do załatawiania:tak: Dziś byliśmy na spotkaniu z panią na temat naturalnego planowania rodziny i za wszelką cenę chciała nas babka przekonać, że jakakolwiek antykoncepcja jest zabójstwem dla kobiety. Nie wchodziliśmy z nią w dyskusję, grzecznie wysłuchaliśmy co ma do powiedzenia, a zdanie i tak mamy swoje:tak: No i spisaliśmy protokół przedślubny, więc to mamy już z głowy.

Niestety nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego, udało mi się tylko tak pobieżnie Was poczytać.

Szkoda, że nie udało się mamusi, ale tak niestety bywa na studiach, że nie zawsze wszystko do przodu. Następnym razem na pewno się uda:tak:

Madzienko
jak ja Ci zazdroszczę tego basenu. My mieszkamy w takiej dziurze gdzie nie ma basenów dla małych dzieciaczków niestety:sad:

Kanusia nie smuć się przez chłopa głupiego. Nie wiem o co się posprzeczliście, ale znająć życie to pewnie jakaś pierdoła. Przecięz i tak go kochasz:tak: Mój też mnie tak wkurza ostatnio, ale on ta taki typ skurw...na, bo twierdzi, że w życiu trzeba byc chamem, bo inaczej wszyscy Ci na głowę wejdą. Tylko dla kogo trzeba dla tego trzeba...

Aniu jesteś prześliczna dziewczyną i nic niewymiarowego nie widzę w Twojej figurze. Po prostu po ciąży nabrałaś trochę ciałka i teraz wyglądasz jak prawdziwa kobieta:tak: A ja podobnie jak większość kobiet zakupy uwielbiam i mogłabym codziennie godzinami łazić po sklepach. I niewymiarowa to ja jestem. Chuda z dużym cycem. Rozmiar 34, a stanik 70DD. Miałam nadzieje, że po ciąży zejdzie mi trochę biust, ale nie karmię już od dawna, a nic się nie zmieniło, więc raczej już to nie nastąpi:eek: Cóż... ważne, że mojemu sie podoba, a sama siebie zaakceptowałam już dawno.

Dobranoc Kobitki. Zmykam spać. Kolorowych...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry