Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no pewnie!!rozwine na int.......ernecieKaja chcecie wrócic na stałe do Polski?
Pyciorek to dzień pełen atrakcji![]()

looknij za sek 5Miłych snówBabeczki ja nic nie brałam i nistety oczy na zapałkach w zwiazku z tym chyba powoli udam sie ...........chrrrrrrrrr chrrrrrrrrrrrr

Wlasnie sie mialam zapytac moja stronniczke,Anoli,nie wbierasz sie moze i Ty??
Tatus troche smutny ze bez swoich laseczek bedzie musial wytrzymac, ale cieszy sie ze mama troche sie oderwie od codzinnosci i moze nie zdziczeje

Dziś byliśmy na spotkaniu z panią na temat naturalnego planowania rodziny i za wszelką cenę chciała nas babka przekonać, że jakakolwiek antykoncepcja jest zabójstwem dla kobiety. Nie wchodziliśmy z nią w dyskusję, grzecznie wysłuchaliśmy co ma do powiedzenia, a zdanie i tak mamy swoje
No i spisaliśmy protokół przedślubny, więc to mamy już z głowy.

Mój też mnie tak wkurza ostatnio, ale on ta taki typ skurw...na, bo twierdzi, że w życiu trzeba byc chamem, bo inaczej wszyscy Ci na głowę wejdą. Tylko dla kogo trzeba dla tego trzeba...
A ja podobnie jak większość kobiet zakupy uwielbiam i mogłabym codziennie godzinami łazić po sklepach. I niewymiarowa to ja jestem. Chuda z dużym cycem. Rozmiar 34, a stanik 70DD. Miałam nadzieje, że po ciąży zejdzie mi trochę biust, ale nie karmię już od dawna, a nic się nie zmieniło, więc raczej już to nie nastąpi
Cóż... ważne, że mojemu sie podoba, a sama siebie zaakceptowałam już dawno.