reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny, dzięki za gratulacje, napewno przekażę!

Oceancity - gratulacje ogromne, dużo miłości i wspaniałego mieszkanka!! No i koniecznie skonsultuj się z innym lekarzem, bo to faktycznie może być poważna sprawa to swędzenie, mam jednak nadzieję, że lekarz to wykluczy.

Yoka - hehehe, może wyczulona dziś jesteś i bardziej to dostrzegasz, ale wiesz co, to jedyna chyba rzecz z Pl za którą nie tęsknię!! Te tłoki w lato w autobusie/tramwaju i te głupiomądre baby!

Madzienka - uważam że usg 3d dużo nie wnosi, ale to wspaniałą przyjemność dla rodziców i nieoceniona pamiątka, więc jak możecie sobie na to pozwolić to idź bez chwili namysłu! Ja z zasypianiem mam jak Yoka - bez przesady, nie przywiążę sie do łóżka!

reklama
Wiecie co....taka porzadna burza ma na mnie chyba dobry wpływ....hahah była przed chwilka u mnie taka i tak walnęło,ze az mi sie monitor zaswiecił i przestała mnie głowa boleć....ubaw jak nic...może ja nie jestem z tej planety???:-D

Wrocilam. PowiemWam ze dzis dziki dzien, rano przed wyjscie dostalam telefon ze moja ciocia nie zyje :-( Na dodatek pogrzeb jest w srode na 10.30 a na 11.15 mam sie stawic w urzedzie skarbowym:wściekła/y: jutro bede dzwonic i próbowac prezelozyc.

U lekarza ok. szyjka dluga, ma 38mm wiec nawet spora, nie ma sie czym martwic.Gdyby byla krótsza niz 25 to bysmy sie martwili, malucha obejrzal tylko szybko dopochwowo przy mierzeniu szyjki bo mowil ze nie ma co go co miesiac meczyc i obejrzymy za miesiac. Mały nadal ma pitolka :-p serduszko zdrowe i ogolnie ok, jest juz wielki, wazy okolo 400gram, pytalam jak on lezy i sie zaskoczylam jak lekarz pokazal po jednej stronie brzucha glowe a zupelnie z drugiej pupke. ;-)

Ach jescze co do cholerstazy to rozmawialam akurat dzis z lekarzem bo strasznie swedza mnie nogi a kolezanka która miala cholestaze wlasnie od tego jej sie zaczela. Mówil ze to nie to zwlaszcza ze jest za szybko bo po 27 tygodniu wystepuje.

Cyprysiowa witam :-)
Cieszę się ,ze wszystko z maleństwem dobrze....tylko pozazdrościć...my też byśmy już bardzo chcieli wiedzieć czy pitolek czy nie....ale w sumie wole poczekać i byc pewna...jestem teraz w 19 tyg to jak pojde tak za 3 to bedzie ok.
Cyprysiowa a ty pewnie wypoczeta, opalona co??tylko pozazdrościć:tak:

hej !!!!

Ale sie nie wyspalam.... Wiecie tak mnie wszystko swedzi od paru dni, ze nie moge spac, bo sie budze w nocy i drapie:wściekła/y:Rozumiem ze brzuch, bo sie skora rozciaga, ale mowie wam wszystko!!!!:szok:Od stop do glowy, plecow i niewiem czego jeszcze:zawstydzona/y:Moze jakas alergie dostalam?? Ale ani nie zmienialam proszku ani nic:baffled::baffled::baffled:

wiesz co ja tez zaraz o tej cholestazie pomyślałam jak przeczytałąm Twojego posta ! lepiej zapytać gina ! chociaż tak jak Cyprysiowa pisze to ja tez słyszałam że później sie ujawnia to pieroństow a po 20tc to gestoza, zatrucie ciążowe !
no i super z tym kredytem :-)

a ja wcinam ciasto z galaretką truskwkowo - borówkową ! :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Cyprysiowa - super, że mały zdrowy i twoja szyjka dzielnie się trzyma! oby tak dalej!

Yoka - strasznie mi przykro, że się tak załatwiłaś... ja też nie przepadam za prasowaniem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry