reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agatkas co z tym Paryżem???;-)

No jadę jadę!!! We czwartek wyjeżdżamy, w piątek wylatujemy:) I dłuuugo mnie nie będzie bo zaraz jak wylądujemy z Paryża to jedziemy tak na półtora tygodnia najpierw może nad morze:) potem na Mazury i na końcu do mojej babci:) Wrócimy dopiero koło 6-7 sierpnia.

Aaaale będę miała czytania jak wrócę:) ciekawe czy to nadrobię:)

A co do prasowania to ja właśnie zaczynam już na wyjazd prasowanko, a straaaasznie mi sie nie chce bo dzis siedziałam w pracy od 7 do 17 i po prostu mam dość i poszłabym spać!

Boję się trochę tego lotu, ale czytam że dziewczyny i w bardziej zaawansowanej ciąży latają to w sumie co się będę tak przejmować:) tym bardziej, że lekarz powiedział że w moim przypadku nie ma żadnych przeciwwskazań bo ciąża przebiega bez zarzutu.

reklama
witam dziewczynki!!! byłam dziś u gina, wszystko dobrze, będziecie ciociami chłopczyka!!!
trochę jestem smutna, bo nastawłam się na córcie, ale najważniejsze żeby było zdrowe, zato mój kochany mąż i pierwszy syn się bardzo cieszą, ja też ale nie tak jak oni. miłej nocki pa pa

zozakoza - gratuluję syneczka :) Nie martw się, jeszcze się będziesz cieszyć, że masz dwóch chłopaczków, jak będą razem w piłę grać :)

Misiówka - gratulacje dla siostry! Pozazdrościć warunków porodu, my tu tylko pomarzyć możemy...
Cyprysiowa - super, że z synkiem wszystko oki i że szyjka w porządku. Tak trzymać :):):)

Któraś pytała, dlaczego bierzemy L-4. Ja poszłam na L-4 po szpitalu i już zostałam, ale i tak miałam zamiar wziąć chorobowe od 6 miesiąca. Właśnie dlatego, że uważam, że nie warto się zabijać. Spokój mój i mojego dziecka są dla mnie ważniejsze niż praca, ta może spokojnie poczekać.

A co do 3D. W pierwszej ciąży robiłam. A teraz chyba sobie daruję, moja gin twierdzi, że nie ma takiej potrzeby, bo wszystko z dzidzią ok. Pewnie, że przyjemnie popatrzeć, ale chyba jednak tym razem się nie zdecyduję. Wolę za tę kasę kupić już coś dla maluszka.

A mój mężuś wrócił właśnie z Formuły 1 z Hockeiheim i jest w wniebowzięty :) Co i mnie się udzieliło. Miło tak się za sobą stęsknić.

dziewczyny napiszcie mi koniecznie czy moge wziasc rutinoscorbin, bierze mnie cos i to porzadnie, gardlo boli i w ogole nie jest dobrze.
Na dodatek maly mnie naparza po pecherzu :wściekła/y: nie cierpie po pecherzu ;-)

Misiówka chcialabym wiecej takich postow czytac, bo tez bede rodzic w anglii i jestem pelna obaw, a dzis zastanawialam sie nad porodem w wodzie ponoc fajna sprawa i duzo lzej. Wiem ze nawet jezeli nie bede chciala rodzic w wodzie to w pokoju i tak jest wanna z ktorej moge skorzystac aby usmierzyc bol.

Co do snow tez jakis czas mialam takie glupie ostatnio coraz rzadziej

Agatkas nie bój sie lotu ja lecialam w 13 i 16tc troche mnie mdlilo ale nic poza tym. Mysle ze mozesz tylko czuc dzidzie wyrazniej niz zwykle. Moja kolezanka pierwsze ruchy poczula wlasnie w samolocie:-):-):-)

Witam mamuśki po raz kolejny dzisiaj....
Babeczki mam takie pytanko czy któras z Was osientuje sie może czy jeżeli teraz skonczyłam licencjat,bronie sie we wrześniu i na razie koncze swoja edukacje to jak zarejestruje sie w urzędzie pracy to czy dostane kuronia czy nie???Chodzi mi głównei o ubezpieczenia,bo teraz jestem na tate,ale po wrzesniu konie dobrego i tak czy siak musiałabym się tam zarejestrować...ale czy po prostu oprócz tego przysługuje mi kuron....buzka;*

reklama
Z tego co wiem to zasiłek przysługuje po tym jak juz pracujesz.
Ja tez po licencjacie się rejestrowałam w UP ale tylko na miesiąc - więc do końca niestety nie wiem jak to jest

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry