reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
szczerze wypicie tego juz mnie nieprzeraza tylko siedziec mi sie tam niechce :zawstydzona/y: takze mam nadzieje ze nie :tak: ale okaze sie dzisiaj. tylko z drugiej strony po co kazali by mi juz isc na to badanie ja miala bym je powtarzac:sorry2: okaze sie puzniej ;-)

Dzień dobry mamuski....
Agawar nie martw się wszystko będzie dobrze:* gówka do góry....
Semiko witam wśród mamusiek grudniowych :-)
At ak poza tym jak czytam o tych waszych kopniaczkach to zaczynam się martwić,ze u mnie nic nie czuje.....:zawstydzona/y:

Widzę, że niektóre z nas od rana na forum buszują;-)

Zozakoza gratuluję synka :-). masz już imię wybrane?

Cyprysiowa sen faktycznie okropny. Nie myśl o tym.

Agawar daj nam znać jak wrócisz. Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.

Semiko WITAJ WŚRÓD GRÓDNIUWEK :-D

Cześć dziewuszki. Witam w słoneczny ranek :) Wprawdzie niewyspana okrutnie, bo moje dziecię mnie już od szóstej rano męczy, ale pogoda ładna, to humorek mi się powoli poprawia. W dodatku zamówiłam właśnie na allegro fotelik samochodowy dla Jaśka i okazało się, że facet jest z tego samego miasta co ja, więc już dzisiaj popołudniu sobie go odbiorę :):):)

Boję się trochę tego lotu, ale czytam że dziewczyny i w bardziej zaawansowanej ciąży latają to w sumie co się będę tak przejmować:) tym bardziej, że lekarz powiedział że w moim przypadku nie ma żadnych przeciwwskazań bo ciąża przebiega bez zarzutu.

Agatka nic sie nie bój, przez dwa dni przed wylotem w jedną i w drugą stronę możesz łyknąć sobie magnez-rady mojej ginki i na wszelki wypadek weż ze sobą nospę przydaje się, ostatnio lecielismy samolotem, wszystko było ok, nogi mi nie drętwiały ani nie puchły, więc udanej wycieczki:-)

dziewczyny napiszcie mi koniecznie czy moge wziasc rutinoscorbin, bierze mnie cos i to porzadnie, gardlo boli i w ogole nie jest dobrze.

Możesz brać rutiniscorbin, i zdrówka życzę!!

Dżem dobry!!!!

Dziewczyny dzis na 14.30 mam lekarza, trzymajcie kciuki bo to będzie usg połówkowe.
Strasznie się martwię.
Jak wrócę popołudniu to od razu dam znak.
Buziolki

agawar trzymam kciuki i czekam na wieści:-)

Witajcie :)

Moje Maleństwo wg OM ma przyjść na świat 12.12. Prawdopodobnie będzie to dziewczynka, ale pewnie wszystko się może zmieinć... :)

Pozdrowienia dla wszytkich Grudnióweczek :)

Semiko witaj w naszym gronie...mam nadzieję że szybko odnajdziesz się;-)

Pozdrawiam i życze wszystkim grudnióweczkom miłego dnia!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry