reklama

Grudniowe mamusie 2008

A w ogole to moje dziecko to jest niszczyciel jakis....garsc wlosow mi wlasnie wyrwala:szok:Nie mozna z nia chwile spokojnie polezec,bo kopie,drapie,rzuca sie i ciaga za wlosy...:baffled:
Jeju,jak to jakis diabel wcielony bedzie...I badz czlowieku madry,tlumacze jej juz od dlugiego czasu ze tak nie wolno,ale to kompletnie nic nie daje...zero,ciagle to samo.Mowie sobie,spokojnie,moze ona jeszcze nie rozumie o co kaman...Czy rozumie:errr:??I ma po prostu gdzies moje gadanie...?

moja ostatnio zniszczyła moje nowe kolczyki z kryształami swarowskiego :-(:-(:-(pociagnela i kolczyki na 2 czesci sie rozpadly

Kaja moja mała też ciągnie za oc popadnie...ostatnio wzieła sobie za bardzo do siebie to ,ze tata łysy i chyba napaliła sie,zeby mu z klatki i nóg na główke przeniśc,bo wyrywa garsciami jak sie dorwie....a co tam:p hahaha niech tatus cierpi jak jej pozwala...

A moje uwielbia włosy,,,,no po prostu jak widziczupryne to pisk i szał.....pewnie dlategoz,e sam nie ma:P hahah i tez kopie i do tego z okrzykami...jakby conajmniej everest zdobywała....:sorry2::dry:

No i w takich chwilach cieszę się ze mam starsze dziecko. MAła uwielbia ciągac za włosy a starsza siostra nic jej na to nie mówi tylko się śmieje i jeszcze się nadstawia. I wogóle jest ogromny pisk radości jak starsza siostra łaskawie pozwoli pobawic się swoimi zabawkami. A ma ich dośc dużo więc przez dłuższą częśc dnia mam spokój:tak:

reklama
Dziendobry mamulinki !!
WITAM MAMUŚKI Z RANA :-):-):-)

Kurcze wiecie jaka ja jestem sina...moje dziecię obudzilo sie tylko o 3 na ćumciu herbatki i potem o 6...a ja zapomiałam,ze nie dostała wczesniej butli i zabrałam ja do nas do wyrka na cycusia....a ona przyzwyczajona,ze po cycusiu wstaje się obudziła..... kurcze głupia ja, tak bysmy sobie jeszcze pospali,bo by dostała butle i lulku...:sorry2:

A z drugiej strony to jestem w szoku o 6 dopiero na butle???? wczesniej dostała o 21,a przed 22 padła....

Zaraz leckam Was nadrobic i poczytac ,a tak to jeszcze:

Wszystkiego naj naj naj dla Tosi z okazji 7 miesiąca... rośnij mamusi zdrowo i juz zawsze bądź taka śliczniutka i kochaniutka jak jesteś:*:*:*:* buziaczkow 1000-ce :*

No i wszystkiego najcałuśniejszego i najpiękniejszego dla naszej 18-stki Zozykozy.....kochana zycze Ci duzo seksu ( w stroju policjantki oczywiście) ,usmiechu na twarzy...i przede wszystkim pociechy z dzieciaczków;))))) Ogromne buziaczki:*

Dolanczam sie :tak::tak::tak:

A w ogole to u nas pieknej pogody ciag dalszy,juz niesmialo zrobilo sie 26 stopni i mamy plan wybrac sie nad morze,20 kaemow stad...Tylko nie wiem kto ogarnie metry kwadratowe,moze wieczorkiem sie z odkurzaczem przeprosze jak juz ta pogode na maksa wykorzystam...
No i lista zakupow na kartce wciaz rosnie i nie ma komu pojechac...;-)
Olej zakupy, idz korzystaj z pogody :)

No wstalismy i my :zawstydzona/y::zawstydzona/y: wczoraj skladalam sama spacerowke bosheee co za koszmar juz mialam to wszystko rzucic jakies guziczki, przyciski oszalec mozna:wściekła/y: juz sama do siebie zaczelam gadac a napocilam sie przy tym ze szok co najepsze gdzies mi instrukcje wcielo :angry: no ale po jakims czasie (czytaj okolo 2 godzin) zlozylam to cholerstwo no i nie bardzo mi sie podoba :shocked2:dzis na spacerku cprykne kilka fotek to wam pozniej pokaze...
Ja skladalam spacerowke jak bylismy w Pl, sama nie dalam rady, wiec poprosilam ojczyma, zamknal sie w pokoju skupial z 3 godziny w koncu dumny z siebie mowi :"Gotowe!", zniosl mi wozek na dol ja wzielam malego poszlam 5 krokow i odpadlo mi kolko:dry:, za chwile daszek malo sie wozek caly nie rozwalil, tak go poskladal :P
A ja dzis mam dzien bez dziecia, najpierw poszlam na sniadanko i kawke z kolezanka, a teraz chlopy poszly na zakupy a ja sama.. Jaka cudowna, bloga cisza:-D

Dziendobry mamulinki !!

Dolanczam sie :tak::tak::tak:

Olej zakupy, idz korzystaj z pogody :)

Ja skladalam spacerowke jak bylismy w Pl, sama nie dalam rady, wiec poprosilam ojczyma, zamknal sie w pokoju skupial z 3 godziny w koncu dumny z siebie mowi :"Gotowe!", zniosl mi wozek na dol ja wzielam malego poszlam 5 krokow i odpadlo mi kolko:dry:, za chwile daszek malo sie wozek caly nie rozwalil, tak go poskladal :P
A ja dzis mam dzien bez dziecia, najpierw poszlam na sniadanko i kawke z kolezanka, a teraz chlopy poszly na zakupy a ja sama.. Jaka cudowna, bloga cisza:-D

kolka to juz sprawdzone od 5 miesiecy bo tylko wczesniej doczepialam gondole i fotelik, wiec nie powinny odpasc ale cos sie dziwnie podnosi oparcie i nei chce za bardzo opasc :cool2: wiec moj jak wroci z robola to musi sprawdzic bo ja juz nie chce tykac...mam dosc ale i tak jestem duma z siebie ze ja zlozylam:-D:-D:-D

Ale u nas była burza nad ranem:szok::szok::szok:a teraz znowu parnota,

Mieslismy jechac nad jeziorko i co d..a Misiek chory pojdziemy na spacerek

Ok znikam bo julcia obudzial sie

milego dzionka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry