• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Taki mialam rano zamiar, ale juz mi mina zrzedla, zawsze narzekam, ze nie mam czasu dla samej siebie, a teraz jak mam to chce do synka:confused::confused: Ehh sama siebie nie rozumiem :PP
tak to z tymi babami juz jest:)
I znowu u nas pada :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, cholerna pogoda :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, dajcie trochę słonka wirtualnie :sorry2::sorry2:
Edee,kochana,mam prosbe...Ten Twoj kolorek,co to za farba,i jak sie nazywa dokladnie kolor??bo strasznie mi sie podoba...A jeszcze jakbys :ninja2:zeby mozna bylo dokladniej looknac...:sorry2:W zamian postaram sie troche slonca podeslac...

tak to z tymi babami juz jest:)

Edee,kochana,mam prosbe...Ten Twoj kolorek,co to za farba,i jak sie nazywa dokladnie kolor??bo strasznie mi sie podoba...A jeszcze jakbys :ninja2:zeby mozna bylo dokladniej looknac...:sorry2:W zamian postaram sie troche slonca podeslac...

:no::no::no: nie rób tego !!! plisssss:zawstydzona/y: kupiłam szampon koloryzujący z firmy "Palette" kolor "kasztan 236" ale jak zobaczyłam się w lustrze to myślałam, że zjadę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, okropność, myłam po 2-3 razy dziennnie głowe :no::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, teraz pooowoliiii mi schodzi i robi się jaśniejszy ten kolor, a ja głupia kupiłam, aż 2 te szampony :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, i jeden wypie.... w siną dal :wściekła/y::wściekła/y: ja chce znowu być blądynką :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(:-(:-(, a jak nie to chociaż miodowy kolorek ... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2:

:no::no::no: nie rób tego !!! plisssss:zawstydzona/y: kupiłam szampon koloryzujący z firmy "Palette" kolor "kasztan 236" ale jak zobaczyłam się w lustrze to myślałam, że zjadę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, okropność, myłam po 2-3 razy dziennnie głowe :no::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, teraz pooowoliiii mi schodzi i robi się jaśniejszy ten kolor, a ja głupia kupiłam, aż 2 te szampony :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, i jeden wypie.... w siną dal :wściekła/y::wściekła/y: ja chce znowu być blądynką :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(:-(:-(, a jak nie to chociaż miodowy kolorek ... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2:
Ok...A mi sie wydaje taaaki ladny ten kolorek:tak:
Tylko ze ja nigdy nie bede raczej blondynka,bo mi marnie w jasnych wlosach...:dry::dry:

reklama
Kurcze,wiecie ze moja potomka oglada teletuby,ale jak sie w nich zaczynaja urywki z ludzmi,te filmiki,to sie tak wscieka ze malo dziury tylkiem w lezaczku nie wywierci...Konczy sie filmik,wracaja teletubisie i potomka znow szczesliwa...:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry