Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak to z tymi babami juz jestTaki mialam rano zamiar, ale juz mi mina zrzedla, zawsze narzekam, ze nie mam czasu dla samej siebie, a teraz jak mam to chce do synkaEhh sama siebie nie rozumiem
P
Edee,kochana,mam prosbe...Ten Twoj kolorek,co to za farba,i jak sie nazywa dokladnie kolor??bo strasznie mi sie podoba...A jeszcze jakbysI znowu u nas pada, cholerna pogoda
, dajcie trochę słonka wirtualnie
![]()
zeby mozna bylo dokladniej looknac...
W zamian postaram sie troche slonca podeslac...tak to z tymi babami juz jest
Edee,kochana,mam prosbe...Ten Twoj kolorek,co to za farba,i jak sie nazywa dokladnie kolor??bo strasznie mi sie podoba...A jeszcze jakbyszeby mozna bylo dokladniej looknac...
W zamian postaram sie troche slonca podeslac...

nie rób tego !!! plisssss
kupiłam szampon koloryzujący z firmy "Palette" kolor "kasztan 236" ale jak zobaczyłam się w lustrze to myślałam, że zjadę 

, okropność, myłam po 2-3 razy dziennnie głowe 

, teraz pooowoliiii mi schodzi i robi się jaśniejszy ten kolor, a ja głupia kupiłam, aż 2 te szampony 

, i jeden wypie.... w siną dal 
ja chce znowu być blądynką 
:-

Ok...A mi sie wydaje taaaki ladny ten koloreknie rób tego !!! plisssss
kupiłam szampon koloryzujący z firmy "Palette" kolor "kasztan 236" ale jak zobaczyłam się w lustrze to myślałam, że zjadę
, okropność, myłam po 2-3 razy dziennnie głowe
, teraz pooowoliiii mi schodzi i robi się jaśniejszy ten kolor, a ja głupia kupiłam, aż 2 te szampony
, i jeden wypie.... w siną dal
ja chce znowu być blądynką
:-
-
-(, a jak nie to chociaż miodowy kolorek ...
![]()

no wlasnie...gdzie mamusia??
jestem, musiałam trochę chatę ogarnąć, a teraz idę jakiś obiadek mężowemu zrobićAle pusto tutaj ...
Hop hop jest tam jakaś mamusia![]()
kurcze,jak cie wiidze z tylu na tym zdjeciu to normalnie cos mi sie dziejejestem, musiałam trochę chatę ogarnąć, a teraz idę jakiś obiadek mężowemu zrobić

o czym ty gADASZ I GDZIE TY WIDZISZ TYŁ?kurcze,jak cie wiidze z tylu na tym zdjeciu to normalnie cos mi sie dzieje
Taka piekna dziewczyna i no chyba jakas podslepiala,ze tego nie widzi![]()

TYŁ TO CZARNA MAGIA

Juz Ty wiesz dobrze o czym ja gadam typku podstepnyo czym ty gADASZ I GDZIE TY WIDZISZ TYŁ?TYŁ TO CZARNA MAGIA
![]()