reklama

Grudniowe mamusie 2008

:no::no::no: nie rób tego !!! plisssss:zawstydzona/y: kupiłam szampon koloryzujący z firmy "Palette" kolor "kasztan 236" ale jak zobaczyłam się w lustrze to myślałam, że zjadę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, okropność, myłam po 2-3 razy dziennnie głowe :no::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, teraz pooowoliiii mi schodzi i robi się jaśniejszy ten kolor, a ja głupia kupiłam, aż 2 te szampony :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, i jeden wypie.... w siną dal :wściekła/y::wściekła/y: ja chce znowu być blądynką :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(:-(:-(, a jak nie to chociaż miodowy kolorek ... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2:
A mi sie baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo podobasz w tych wloskach, jesli moge wtracic moje skromne zdanie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
No wstalismy i my :zawstydzona/y::zawstydzona/y: wczoraj skladalam sama spacerowke bosheee co za koszmar juz mialam to wszystko rzucic jakies guziczki, przyciski oszalec mozna:wściekła/y: juz sama do siebie zaczelam gadac a napocilam sie przy tym ze szok co najepsze gdzies mi instrukcje wcielo :angry: no ale po jakims czasie (czytaj okolo 2 godzin) zlozylam to cholerstwo no i nie bardzo mi sie podoba :shocked2:dzis na spacerku cprykne kilka fotek to wam pozniej pokaze...

bosheee:-Dno to miałaś przejścia, ale cierpliwości i sprytu gratuluje, maleńka jesteś wielka:-D:-D:-D

A my gratulujemy ,ile tam tych oddechow nie bylo,to masz cierpliwosc Makaronie:tak::-DCzekamy na zdj alka w spacerowce...
A ja chyba torta jakiegos zaczne piec juz dzisiaj,zebym sie do zieciunia urodzin wyrobila:-D,co sie zblizaja wielkim krokami,pol roku nadchodzi...czlap,czlap,czlap:szok::-D

uuuu...smaka robisz, to rób szybko i dziel się tutaj:tak:

A w ogole to moje dziecko to jest niszczyciel jakis....garsc wlosow mi wlasnie wyrwala:szok:Nie mozna z nia chwile spokojnie polezec,bo kopie,drapie,rzuca sie i ciaga za wlosy...:baffled:
Jeju,jak to jakis diabel wcielony bedzie...I badz czlowieku madry,tlumacze jej juz od dlugiego czasu ze tak nie wolno,ale to kompletnie nic nie daje...zero,ciagle to samo.Mowie sobie,spokojnie,moze ona jeszcze nie rozumie o co kaman...Czy rozumie:errr:??I ma po prostu gdzies moje gadanie...?

:tak:rozumie kochana rozumie:tak:bo mój też rozumie, ale ja mówię nie wolno, albo tak donośniej powiem Wiktor to on nawet się nie boi, tylko się śmieje, i nadal broi, żeby mi na złość zrobić:tak:

No i w takich chwilach cieszę się ze mam starsze dziecko. MAła uwielbia ciągac za włosy a starsza siostra nic jej na to nie mówi tylko się śmieje i jeszcze się nadstawia. I wogóle jest ogromny pisk radości jak starsza siostra łaskawie pozwoli pobawic się swoimi zabawkami. A ma ich dośc dużo więc przez dłuższą częśc dnia mam spokój:tak:

oj Kokusia tą Martynkę to masz kochaną, mała pomocnica, super

Ja skladalam spacerowke jak bylismy w Pl, sama nie dalam rady, wiec poprosilam ojczyma, zamknal sie w pokoju skupial z 3 godziny w koncu dumny z siebie mowi :"Gotowe!", zniosl mi wozek na dol ja wzielam malego poszlam 5 krokow i odpadlo mi kolko:dry:, za chwile daszek malo sie wozek caly nie rozwalil, tak go poskladal :P
A ja dzis mam dzien bez dziecia, najpierw poszlam na sniadanko i kawke z kolezanka, a teraz chlopy poszly na zakupy a ja sama.. Jaka cudowna, bloga cisza:-D

:-D:-D:-Dno ojczym zdolny, a Ty się ciesz z wolnego póki możesz

A gdzie NAtalkaa polazla:cool2:...
A w ogole to co ja tu sama zostalam:sorry2:??
I AM BACK !!! Bylam zrobic 2jeczke hehe:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A w ogole to sie wsciekam,bo w kwietniu kupilam w slubicach buty,japonki,w tej venezii...Dla wytlumaczenia mojej wscieklosci:zaplacilam za nie prawie 300 zl:szok:...
I z przodu jest taki kawalek wysadzany krysztalkami svarowskiego,jeden duzy i masa malutkich dookola...No i zgubilam gdzies ten duzy i zgubilam saszetke z zapasowym:baffled::baffled:Co za lama jakas podbiagunowa:sorry2:
Tak to jest jak sie kupuje w biedronce niby przystepna cena, ale takie to wszystko nie trwale...:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry