reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kaja skarbie dlaczego nie pojechałaś nad morze...ja dzisiaj mam Jule cały dzień na głowie i nie mam kiedy czytać:szok::szok::szok::szok::szok:a ty produkujesz i produkujesz....

U nas slonecznie i gorąco, wiec wysylam promyki tam gdzie ich brakuje:-p:-p:-p

Zakupy zrobiłam , pranie
a015.gif
tez się zrobiło, teraz pozostaje mi wieszanie...
I jeszcze obiad...a mój mężowy zdycha:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
dużo zdrówka dla Pawła :tak::tak::tak::tak:

reklama
Kaja skarbie dlaczego nie pojechałaś nad morze...ja dzisiaj mam Jule cały dzień na głowie i nie mam kiedy czytać:szok::szok::szok::szok::szok:a ty produkujesz i produkujesz....

U nas slonecznie i gorąco, wiec wysylam promyki tam gdzie ich brakuje:-p:-p:-p

Zakupy zrobiłam , pranie
a015.gif
tez się zrobiło, teraz pozostaje mi wieszanie...
I jeszcze obiad...a mój mężowy zdycha:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Nie pojechalam,bo wyobraz sobie dwa auta mi zabrali dzisiaj do pracy,amo i moj brachol a jakbym pojechala z macoszka i jej ferajna to bym tam musiala kiblowac do 21.....A wiesz jak to z mala..:sorry2:

A więc tak : :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

I tak Was KOCHAM :-p:-D:-D:-D:-D:-D za wszystkie ZA i PRZECIW odnośnie mojego "coś" na głowie :-p:-D:-D:-D, żadnych punktów nie skasuję dont łory :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ufffffffffffffffffffff,a ja juz sie tak łoriłam....:szok:
No ale tak serio,w obydwoch kolorkach wygladasz slicznie,bo jestes sliczna dziewczynka...Ale jakos blondzio do mnie bardziej przemawia...Chociaz w tym ciemnym znow widac jakos tak wyrazniej Twe piekne oczeta;-)
A poza tym kurka,mamy byc szczere no to nie mozemy sobie w kolko slodzic:-D

A ja się właśnie dowiedziałam że mój sznowny małżonek nie dośc że dzisiaj zostaje po godzinach to jeszcze jutro zapitala do roboty:wściekła/y:A ja już miałam cały jutrzejszy dzień zaplanowany no:angry::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry