reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kurcze,wiecie ze moja potomka oglada teletuby,ale jak sie w nich zaczynaja urywki z ludzmi,te filmiki,to sie tak wscieka ze malo dziury tylkiem w lezaczku nie wywierci...Konczy sie filmik,wracaja teletubisie i potomka znow szczesliwa...:tak:
Moja Martyna też miała kiedyś taki okres. I jeszcze jak oglądała na płycie to spoko bo zawsze można przewinąc ale jak leciały w tv to zawsze to z prawdziwymi ludzmi powtarzali dwa razy i był krzyk nie z tej ziemi.
Ale potem jej przeszło i oglądała ciurkiem

Noo,widzialam,nie wiem jak to wygladalo zanim sie z szamponem dorwalas do tego 1000krotnego mycia:-D:-D
Ale mysle ze dla mnie bylby niezly ten kolorek,musze sobie zapisac nr..

Mi zostało jeszcze 1 pudełko ;-) chcesz :confused:;-):-D:-D aha, ale Ty Kaju masz teraz ciemne włosy, więc napewno wyszło by super :tak::tak:, bo ja miałam jaśne (ala miodowe:sorry2:) i dlatego takie ciemne mi wyszły, tak pisało na opakowaniu ;-), że im masz jaśniejsze tym ciemniejsze wyjdą, no i prawie dostałam zawału :szok::wściekła/y::wściekła/y:

A w ogole to sie wsciekam,bo w kwietniu kupilam w slubicach buty,japonki,w tej venezii...Dla wytlumaczenia mojej wscieklosci:zaplacilam za nie prawie 300 zl:szok:...
I z przodu jest taki kawalek wysadzany krysztalkami svarowskiego,jeden duzy i masa malutkich dookola...No i zgubilam gdzies ten duzy i zgubilam saszetke z zapasowym:baffled::baffled:Co za lama jakas podbiagunowa:sorry2:

a w ogole to sie wsciekam,bo w kwietniu kupilam w slubicach buty,japonki,w tej venezii...dla wytlumaczenia mojej wscieklosci:zaplacilam za nie prawie 300 zl:szok:...
I z przodu jest taki kawalek wysadzany krysztalkami svarowskiego,jeden duzy i masa malutkich dookola...no i zgubilam gdzies ten duzy i zgubilam saszetke z zapasowym:baffled::baffled:co za lama jakas podbiagunowa:sorry2:
a co tylko ja mam być bez svarovskiego?:-d:-d:-d:-d:-dmoje kolczyki tez byly sliczne

Mi zostało jeszcze 1 pudełko ;-) chcesz :confused:;-):-D:-D aha, ale Ty Kaju masz teraz ciemne włosy, więc napewno wyszło by super :tak::tak:, bo ja miałam jaśne (ala miodowe:sorry2:) i dlatego takie ciemne mi wyszły, tak pisało na opakowaniu ;-), że im masz jaśniejsze tym ciemniejsze wyjdą, no i prawie dostałam zawału :szok::wściekła/y::wściekła/y:
No wlasnie,chociaz mi i tak sie teraz moje wlosy strasznie jasne wydaja...jak sie mialo cale zycie smole na glowie:-D:-D
Wczoraj moja sasiadka zrobila sobie ta 10-minutowke,co longoria reklamuje..Ciemny blond:szok:Na w sumie jasnych wlosach...I wyszly jej prawie czarne!!!Taka gorzka 90% czekolada..Malo sie nie wywalilam...Nawet Marian razem z wozkiem sie malo nie wywalila:-D:-D
Co innego na zdj i w opisie,a co innego na lebie:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry