Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-d:-d:-djuz ty wiesz dobrze o czym ja gadam typku podstepny:-d:-d
jestem ja, jedna reka robię klopsy, druga reka klikama gdzie natalkaa polazla...
A w ogole to co ja tu sama zostalam??
Moja Martyna też miała kiedyś taki okres. I jeszcze jak oglądała na płycie to spoko bo zawsze można przewinąc ale jak leciały w tv to zawsze to z prawdziwymi ludzmi powtarzali dwa razy i był krzyk nie z tej ziemi.Kurcze,wiecie ze moja potomka oglada teletuby,ale jak sie w nich zaczynaja urywki z ludzmi,te filmiki,to sie tak wscieka ze malo dziury tylkiem w lezaczku nie wywierci...Konczy sie filmik,wracaja teletubisie i potomka znow szczesliwa...![]()
Noo,widzialam,nie wiem jak to wygladalo zanim sie z szamponem dorwalas do tego 1000krotnego myciaKaja widziałaś![]()
![]()

Noo,widzialam,nie wiem jak to wygladalo zanim sie z szamponem dorwalas do tego 1000krotnego mycia
Ale mysle ze dla mnie bylby niezly ten kolorek,musze sobie zapisac nr..
;-)
aha, ale Ty Kaju masz teraz ciemne włosy, więc napewno wyszło by super 
, bo ja miałam jaśne (ala miodowe
) i dlatego takie ciemne mi wyszły, tak pisało na opakowaniu ;-), że im masz jaśniejsze tym ciemniejsze wyjdą, no i prawie dostałam zawału 

...
Co za lama jakas podbiagunowa
a co tylko ja mam być bez svarovskiego?:-d:-d:-d:-d:-dmoje kolczyki tez byly slicznea w ogole to sie wsciekam,bo w kwietniu kupilam w slubicach buty,japonki,w tej venezii...dla wytlumaczenia mojej wscieklosci:zaplacilam za nie prawie 300 zl...
I z przodu jest taki kawalek wysadzany krysztalkami svarowskiego,jeden duzy i masa malutkich dookola...no i zgubilam gdzies ten duzy i zgubilam saszetke z zapasowymco za lama jakas podbiagunowa
![]()
No wlasnie,chociaz mi i tak sie teraz moje wlosy strasznie jasne wydaja...jak sie mialo cale zycie smole na glowieMi zostało jeszcze 1 pudełko ;-) chcesz;-)
aha, ale Ty Kaju masz teraz ciemne włosy, więc napewno wyszło by super
, bo ja miałam jaśne (ala miodowe
) i dlatego takie ciemne mi wyszły, tak pisało na opakowaniu ;-), że im masz jaśniejsze tym ciemniejsze wyjdą, no i prawie dostałam zawału
![]()

Na w sumie jasnych wlosach...I wyszly jej prawie czarne!!!Taka gorzka 90% czekolada..Malo sie nie wywalilam...Nawet Marian razem z wozkiem sie malo nie wywalila

to polaczmy sie w bolua co tylko ja mam być bez svarovskiego?:-d:-d:-d:-d:-dmoje kolczyki tez byly sliczne