reklama

Grudniowe mamusie 2008

Asiadaniel2 - witajcie hehehe, zabawnie wyszło!!

Kana - ja mam po pierwszej ciąży hemoroidy i mam tez okrutne zaparcia, niestety to wina hormonów, w Pl może ci przepiszą coś, ale w Anglii mówią trudno. Jeśli masz zaparcia to spróbuj czopków glicerynowych. No i niestety jak będziesz się żadko załatwiać to mogą ci się zrobić hemoroidy właśnie, więc spróbuj te czopki i zmuś się hehehe.

My się staraliśmy o dzidzię pierwszą cały jeden cykl, hahaha i byliśmy bardzo zdziwieni, że tak się szybko wykluła. A drugą dzidzię chcieliśmy od grudnia, w sumie w styczniu poroniłam, a potem zaskoczyłam w marcu, więc chyba jesteśmy fabryka dzidziolków, hehehe, musimy uważać! No i nasza obecna fasolka jest od jednego strzału i to tydzień przed owu, bo potem 3 tygodnie mieliśmy pełną chałupę gości. Znowu nas zaskoczyła!

reklama
Witam Was kochane grudniowe mamusie:-)
Jakos żadko mi się zdarza ostsnio zaglądać, a jak juz zajrzę to muszę pół dnia nadrabiać zaległości:tak:, no ale to pewnie dlatego, że mój kochany mąż zmienił system pracy i częściej jest w domu niż go nie ma:-D
Jeśli chodzi o ruchy dzidzusia to muszę się pochwalić, to moje pierwsze maleństwo a już od 15 tygodnia czuję jak sie wierci teraz coraz częściej a wczoraj mój Wojtuś wkońcu skusił się na potrzymanie okrunia i maleństwo tak go skopało, że nie mógł wyjśc z wrażenia że jest taki silny już....
Niestety nie wiemy jeszcze czy chłopczyl czy dziewczynka ale liczę na to że w pierwszym tygoniu sierpnia będę miała usg...i wtedy zobaczymy:tak:

o kurczę żle to ujęłam :) mam już córkę ma 5 latek a teraz oczekuję synka:)

:-D:-D:-D fajnie wyszło

Asiadaniel2 to i tak gratuluję:}
No zaparcia chyba mam....załatwiam się dosć rzadko, a kiedys to nie był dla mnie zaden problem.... leków żadnych nie biore...pije duzo wody, soków, jem owoce,zbozowe rzeczy, wiec juz nie wiem o co chodzi....a krewki nie zauwazyłam ani razu....

Ja też mam zaprcia:wściekła/y: Ale ja zawsze miałam.

My ok 3 - 4 miesięcy się staraliśmy i jak robiłam test a tam jedna kreseczka to się załamywałam aż w końcu powiedziałam NIE to NIE i półotra miesiąca później dowiedziałm się , że jestem już 7 tyg. w ciąży :-D:-D:-D

Witam po południu ten nowe i nie tylko mamusie.
Z was wszystkich to chyba ja jestem rekordzistką w długości starania się o dzidzię. O Tusię staralismy sie pół roku a o drugą dzidzię zaczelismy jak mała miała 4m-ce(w pazdzierniku skończy trzy lata) i w tamtym roku się udało ale tylko na 10tyg. Oczywiście zaraz potem wznowilismy starania i udało się dopiero w marcu jak juz sobie troche odpuścilismy.

Ja też mam zaprcia:wściekła/y: Ale ja zawsze miałam.

mnie lekarz sie pyta o zaparcia na każdej wizycie i jest jakoś strasznie na to wyczulony mówi że nie można mieć zaparć
i powiedział że gdyby coś to koniecznie SOK TYMBARKA ŚLIWKOWY
ale mi pomaga i Activia albo zwykłe jogurty takie BIo activ czy jakieś takie dietetyczne z priobiotykami

sok śliwkowy stoi u mnie na wszelki wypadek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry