reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam Was

Zauwazylam od trzech dni ze dzidzia kopie coraz czesciej nie tylko wiezorkiem ale z rana i jeszcze w dzien ja sobie leniu****e. Jeszcze tyzien i i idziemy na połówkowe jestem pewna ze dzidzia zdrowa tylko czy uda nam sie ja podejrzec?:-):-):-)

Nie wiem czy isc na usg 4d kosztuje tu ponad 100 funtow za te same pieniadze moge miec wizyte u polskiej ginekolog, badanie i usg 2d, a chcielabym zbadac sie ginekologicznie bo wczesniej mialam infekcje i wogole jej nie czulam, a tu nie badaja w ciazy:wściekła/y:

mam wiec dylemat :-(

Ja na twoim miejscu bym sie nie wachała bo zdrowie twoje i dziecka jest o wiele ważniejsze niż jakaś pamiątka,których zdążysz jeszcze nazbierac przez całe życie dzidzi.

reklama
pwa83 witam;-)
Ewushka gratuluje synka;-)
Arlets -ja od poczatku ciazy mialam brac 3 razy dziennie nospe a jak bym szla na dluzszy spacer to 4 badz wiecej jezeli jest taka potrerzeba ale ja nie bralam bo mnie nic niebolalo a dzis dostalam opr od lekarza:zawstydzona/y: bo mam twarda macice a ja nieczulam no i teraz bede brala zeby dzidziusiowi ciasno niebylo;-)
no i wkoncu odebralam wyniki cukrzycy niemam naszczescie;-) ale okazalo sie ze mam jakis stan zapalny a objawow zadnych niemam:sorry2: i musze brac tabletki.

Mi lekarz nic o Nospie nie mówił. Miałam brać tylko Folik i nic więcej:-)
Jutro dowiem się jak moje wyniki i okaże się czy nic ukrytego się nie dzieje.

Dziekuje dziewczyny za gratulacje, jestescie kochane :tak: Ja teraz wiedzac ze dzidzia zdrowa , to jakiegos lenia dostalam:-D Chyba ze mnie stres splynal i teraz moglabym tylko lezec,hahaahhaa. Ale moja coreczka nie uwaza ze to dobry pomysl :-D

Dagulla- super, ze nie masz problemów z glukoza, a stan zapalny szybko zniknie napewno.

Ewushka - a ty się ciesz, że nie musisz na razie jej ganiać, hehehe, odpoczywaj ile wlezie!!

Marzycielka ja tez na razie mam brac tylko kwas foliowy i nic wiecej....ale sie słuchajcie martwie,bo przy wypróżnianiu sie...(kupci) mam takie skurcze jelit,ze uwierzcie boje sie załatwiac jak sobie pomysle o bólu jaki mnie czeka....ściskam zlew z całych sił i rycze jak bób....to chyba cos złego jest???? doradzcie prosze...

reklama
witam jestem w 20 tygodniu ciąży i choc nie jedno mnie już przestraszyło nadal rozpiera mnie radośc będe podwójna mamusią:tak:

GRATULACJE BLIŹNAIKÓW:-):-)

Marzycielka ja tez na razie mam brac tylko kwas foliowy i nic wiecej....ale sie słuchajcie martwie,bo przy wypróżnianiu sie...(kupci) mam takie skurcze jelit,ze uwierzcie boje sie załatwiac jak sobie pomysle o bólu jaki mnie czeka....ściskam zlew z całych sił i rycze jak bób....to chyba cos złego jest???? doradzcie prosze...

To raczej nie jest dobre, powiedz lekarzowi. Może masz hemoroidy?:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry