Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć dziewczyny:-) Ja od rana lekki stresik bo wieczorem mam wizyte u lekarza. Dopiero na 19:30 więc cały dzień nerwówki przedemną.
Madzienka ja stosowałam "żel stomatologiczny", ale zapytaj farmaceutke czy można w ciąży stosować.
Ewushka gratuluje syneczka. Ja dzisiaj dopiero umówie się na usg,.
Madzienka jak juz naprawdę bedzie Cie tak mocko bolało to Paracetamol,ale nie wiecej niz jedna tabletke....mi pozwoliła to brać lekarka jak mialam goraczke....i ilne bóle główy....
Dzien dobry. Ja dopiero poczatkujaca na tym forum ale moja dzidzia ma przyjsc na swiat 5 grudnia . Fajnie tak dzielić emocje z innymi przyszłymi mamusiami. Pozdrawiam
madzienka jak bardzo boli możesz wziąć apap...ja brałam raz jak bardzo bolała mnie głowa...choć uważam że faktycznie żel powinien Ci pomóc :-)
ja właśnie wróciłam od dentysty....nic nie bolało...i umówiłam się już na następną wizytę...doktorek bardzo delikatny i do tego niczego sobie...hehe :-)