Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziękuję za miłe powitanie
Ja niestety dopiero teraz mogłam usiąść do kompa i oczywiście starałam się nadrobić zaległości...
Dziewczyny, w tej chwili najgorsze jest to, że nie mogę spać ((( Dzisiaj już o 4. się obudziłam i po godzinnym leniuchowaniu w łóżku poddałam się no i wstałam... Może macie jakieś dobre, wyprobowane sposoby na to, by lepiej sypiać?
Agawar gratuluję )))
Ostatnio u lekarza byłam 2 tygodnie temu i wówczas lekarz im powiedział, że Maluszek ma 12 cm... Kiedy zdziwiłam się, że tak mało, usłyszałam, że trzeba jeszcze dodać jakieś 6 cm na nóżki... Czyli jak to jest? Lekarze podają wymiary bez nóżek?
Semiko - tak, wymiar, który podają lekarze to długość od czubka głowki do końca pupki. Ja też polecam coś na wyciszenie, książkę, albo gazetkę... ja sobie też lubie pograć na DS-ie, ale jak mnie coś wciągnie to już nieciekawie, no i polecam też spacer przed snem i ciepłą kąpiel na dobranoc.
czesc kobietki
Dawno juz nic nie pisalam ale regularnie was czytam, ...no prawie Chcialabym wam powiedziec ze bylam wczoraj na usg polowkowym i zapytala mnie czy chce wiedziec plec ............bede miala SYNKA:-)
Poza tym umowiona jestem na 16 sierpnia na usg 3D wiec zobaczymy czy sie potwierdzi , ale podejrzewam ze syn , poniewaz powiedziala to bardzo stanowczym tonem
Zycze wam przyjemnych i zdrowych ciaz poki co ....i mam nadzieje ze sie troche zmobilizuje do pisania,hahaha
ps. mam tylko jeden problemik......totalnie nie moge znalezc imienia dla chlopca,hahahahaah. HELP!!!!! (z dziewczynka bylo o niebo latwiej)
Wczoraj poprosiłam o zaglądnięcie między nóżki i Pani doktor dość długo szukała, w końcu pokazała nam coś :-) siusiaka-sama nie była pewna bo stwierdziła, ze moze to być pępowina. Jak chciała jeszcze raz zajrzeć to młody zaslonił sie ręką-serio.
Więc na razie jeszcze się nie nastawiam i czekam do 22 sierpnia:-) na potwierdzenie.
Witam !!! U nas za oknem szaro i ponuro, odrazu nic się nie chce. Gratuluje synów!!! Jest ich teraz coraz więcej, mój chyba jednak zostanie jarosław. Zyczę miłego dnia