mamusia2008
mamusia Karolinki
ja go mam otwarte caly czas, chyba mi sie przysnisz dzis w nocytak sie mamuska zastanawiam ile razy jeszcze bedziesz obcinac dzisiaj moje zdjecie![]()

mam nadzieje ze sie nie zakocham

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja go mam otwarte caly czas, chyba mi sie przysnisz dzis w nocytak sie mamuska zastanawiam ile razy jeszcze bedziesz obcinac dzisiaj moje zdjecie![]()

nie no az tak nie mam
rano wstaje, prysznic, makijaz obowiazkowo, a ciuchy nie chce kupowac bo to mnie wkurza bo nic mi nie pasuje, wiec chodze w tych co mam

i jak juz mi sie uda to napisze na BB ze jestem fajna

ja go mam otwarte caly czas, chyba mi sie przysnisz dzis w nocy
mam nadzieje ze sie nie zakocham![]()

spaniuoki, wiec teraz codziennie zdajesz relacjeno wlasnie
ale basta od jutra ostra mobilizacja i jak tylko juz wezme prysznicowe to walne zobie makijazyki jak juz mi sie uda to napisze na BB ze jestem fajna
![]()

ok mamutka nie stresuj sie tak kochana bo stres zle dziala na urode........chociaz Tobie nie grozioki, wiec teraz codziennie zdajesz relacje
aaa i nie chodzi mi tylko o kolczyki![]()

nie stresuje sie tylko komentuje ze jestees beautiful, pretty, gorgeous and sexy!!!!!!!!!!!ok mamutka nie stresuj sie tak kochana bo stres zle dziala na urode........chociaz Tobie nie grozi![]()

lece spacku co bym jutro byla w stanie odchamic sie troszke

nie stresuje sie tylko komentuje ze jestees beautiful, pretty, gorgeous and sexy!!!!!!!!!!!