reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry:tak:

Agatkas jeszcze raz udanego lotu i suuuuper wypoczynku!!!!!!

...Nie wiem jak u Was u mnie świeci słoneczko i nie ma ani jednej chmurki....pogoda jak marzenie....

kana tylko Ci pozazdrościc pogody, u mnie całą noc i ranek lało, jest chłodno i pochmurno:dry:na razie deszcz przestał padać ale wątpię żeby na tym dzisiaj zakończyło się....

reklama
Agatkas miłego wypadu:*
Madzienka....no ja sama byłąm zszokowana taką pogoda....ale cieszę się... w ogóle dzisiaj tak jakos dobrze spałam chyba pierwszy raz od dłuższego czasu....i byłam tylko raz siusiu....oby tak dalej....:tak:

Agatkas udanego urlopu i koniecznie ładuj akumulatorki:-):-):-)

U mnie pogoda przecudna....słońce świecie....ponad 20 stopni na dworku i ciągle rośnie :-):-):-) aż chce się żyć :-):-):-)

Leakarolina - witaj!!

Hagata - gratuluje kopniaczków, a na usg bedziemy się razem stresować, też mam w pon.

Kokusia - super, że możecie tak sami odpocząć troszkę.

U nas też o dziwo ostatnio same cieplutkie dni temp. 18-21 st i słoneczko, zero deszczu, jak na Anglię to wypas, hehehe. Każde popołudnie do późnego wieczoru przesiadujemy w parku - mieszkamy koło wielkiego wiktoriańskiego parku ze stawem, łódkami, wodospadami, pets corner i kaczkami, no i ślicznymi rózanymi zakątkami... normalnie można nie wychodzić.

Witajcie:-)
Agatkas - miłego wypoczynku

Witam nowe grudniowiczki. Robi się nas coraz więcej:-D.
Gratuluję wszystkim ujawnionych dzieciaczków.

Widzę, że niektóre z nas naprawdę wytrwale wypatrywały bobaska. Mi by chyba nie starczyło cierpliwości.

Kana biegnij do lekarza, nie męcz się

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry