• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny,z miesiac temu kupiłam 10 pieluch tetrowych, dzis dostalam kolejne od kolezanki. Chętnie te nowe odsprzedam, za 1zł za sztukę. Przemyslcie, bo nie wiem co z taką ilością zrobic.:)

reklama
Dziekuje Wam za mile slowa!!!:-)
Co do swedzenia, to dali mi wapno, no i faktycznie, w miare swedzenie ustapilo.Ale jak bedzie nie tak, no to musze sie juz zglosic na to badanie watrobowe, co jest zwiazane z cholesteza.
Przyjmowal mnie lekarz murzyn, byl bardzo mily i wogole, ale wiecie jak to jest, hihiii:-)Mowie do mojego meza, dla rozluznienia sytuacji, ze no wiesz, ten tego, ale czarny facet mi tam jeszcze nie zagladal:-D;-)
A na sali lezalam z babcia 80 lat, okazalo sie ze ma raka piersi i dzisiaj miala biedna operacje. Ale taka zywa, tyle gadala, ze znam cala rodzine, historie jej zycia i niewiem co jeszcze;-)A tak sluchajcie chrapala, ze w 1 noc przespalam moze z 4 godziny, :no:a na wczorajsza poprosilam zatyczki do uszu, co za duzo nie daly, taka orkiestra:baffled:. Do tego przed 7 juz przychodza pielegniarki, wiec jestem taka niewyspana!!:-(Ale mam nadzieje, ze dzisiaj, w swoim lozku i z mezem, bedzie inaczej:-D, chociaz przeciez musze nadrobic rocznicowa noc poslubna;-)
U nas za szkole rodzenia placi kasa chorych, co do znieczulenia, niewiem czy trzeba placic czy nie.

Ja mam dzis wizyte i usg (o 19.20) i idziemy pierwszy raz razem z narzeczonym, nie wiem jak On (jest jeszcze w pracy) ale ja sie strasznie denerwuje, czy wszystko jest z kruszkiem ok, co prawda czuje czesto jego ruchy, ale kazda dlugo wyczekiwana wizyta (zawsze ok. 4-5 tyg.) bardzo mnie stresuje. Ciekawa jestem też czy rokowania o płci się potwierdzą ma być(chopcyk):tak:, i juz sama nie wiem:baffled: potrzebuje tylko troche otuchy i dobrych myśli... których teraz mi brakuje, siedząc samej w domu :-(.
Kochane trzymajcie mocno kciuki za mnie, fasolka i chopa, zeby mi wstydu nie narobił;-)

edee ja mocno zaciskam kciukasy za cała Waszą trójkę:-):-):-) będzie wszystko dobrze...zobaczysz...a stres jest normalny...każda z Nas denerwuje sie przed wizytą...:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Nie było mnie kilka godzin i tyyyyle czytania...ale to odbrze,ze coś sie tutaj dzieje:}
Oceancity najważniejsze,ze juz jest odrbze i jestes w domku...:-)
Ja byłam z miśkiem na spacerku takim dosc sporym....najpierw weszlismy jeszcze do tesciowej i okazało się ,ze miala obiadek to się załapalismy na kalafiorową ( a kcialam się dzisiaj rano wprosić do jednej mamuśki hahaha) i placki ziemiaczane...nałaziłam się jak nic...
Co do znieczulenia to misiek sie smieje,ze ja raczej też sie zdecyduje....:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry