Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chciałabym skorzystać ze znieczulenia, a jak to z nim jest??Jest płatne czy bezpłatne, nie bardzo orientuję się w tym temacie![]()
Dziewczyny,z miesiac temu kupiłam 10 pieluch tetrowych, dzis dostalam kolejne od kolezanki. Chętnie te nowe odsprzedam, za 1zł za sztukę. Przemyslcie, bo nie wiem co z taką ilością zrobic.![]()
Mowie do mojego meza, dla rozluznienia sytuacji, ze no wiesz, ten tego, ale czarny facet mi tam jeszcze nie zagladal;-)
.

widzisz zawsze jakieś nowe doświadczenie 
Ja mam dzis wizyte i usg (o 19.20) i idziemy pierwszy raz razem z narzeczonym, nie wiem jak On (jest jeszcze w pracy) ale ja sie strasznie denerwuje, czy wszystko jest z kruszkiem ok, co prawda czuje czesto jego ruchy, ale kazda dlugo wyczekiwana wizyta (zawsze ok. 4-5 tyg.) bardzo mnie stresuje. Ciekawa jestem też czy rokowania o płci się potwierdzą ma być(chopcyk), i juz sama nie wiem
potrzebuje tylko troche otuchy i dobrych myśli... których teraz mi brakuje, siedząc samej w domu :-(.
Kochane trzymajcie mocno kciuki za mnie, fasolka i chopa, zeby mi wstydu nie narobił;-)
Kobitki ja uciekam na działkę do rodziców i wracam po niedzieli...więc życzę Wam słonecznych dni tak jak u mnie nad morzem:-)
Buziaki

( z dwugodzinnym poślizgiem
) (w domciu bylismy przed 22
) i naszczescie wszystko oki;-), bedzie chopćyk na 100% klejnoty ma jak sie patrzy (hahaha) bobo zdrowe jak rydz, wazy 400 gr, reszty pomiarow nie pamietam, bo bylismy zbyt zapatrzeni w malego z narzeczonym
ogólnie wszystkie jego parametry w jak najlepszym porzadku (moje wyniki tez, choc przepisala mi globułki bo widziala jakies uplawy) serducho bilo mocno i głosno
, 2 razy tez widzielismy jak nasz smerfek ziewal( bylo juz ok. 21.30
) a na do widzenia jak gina powiedziala pomachaj rodzica na dobranoc to nic, az w końcu pomachał szłapka 2 razy do nas, ale sie wszyscy usmialismy
, następna wizyta 3 września

, a co do fotek malucha, to nie moge dac bo skanera nie mam, a cd room w kompie mi nie działa, wiec mi zostaje dvd, tylko szkoda ze Wam sie pochwalic nie mogę:-(
ale niewiem czy u nas czasem sie nieplaci za to znieczulenie