reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam mamuśki z rana....u mnie pogoda rewelacja...więc kto wyjechał na weekend nad morze nie pożałuje....:tak: ja dopiero dupke zwlekłam z wyrka....zaraz jakies sniadanko...trzeba tylko misisa po bułeczki wyrzucic:P zazdroszcze poznania płci...i oczywiscie jednoczesnie gratuluje zdrowia bobasków:-)

reklama
Witajcie:-)
Muszę przyznać, że ja też czasem mam ochotę na jakieś procenty, ale dzielnie wytrzymuję. Zresztą mam pełną świadomość, że gdybym się złamała to na 1 łyku by się nie skończyło:zawstydzona/y:, tym bardziej, że ja bardzo lubię piwo...

Pogoda jest piękna, ale mało mnie to cieszy, w pracy nie mam klimatyzacji i w okolicy południa temperatura osiągnie niesamowitą wysokość...:baffled:.

Pozostaje mi pomarzyć o zimnych morskich falach i spacerku brzegiem morza

Witam się piątkowo:)
carebear002.gif

Aj dziewczynki chyba lepsze słoneczko niż deszcztyk co???
A co do alkoholu to ja mma taka ochote na kawe z lodami i adwokatem,ze masakra....albo jakims likierem....ale musze pomarzyć:P

Cześć dziewczyny u nas dzisiaj pochmurno chyba bedzie padać. Zresztą to jest normalne tu w Angli, ale jeszcze tylko 5 tyg i wracam do domku do Poznania nie mogę się doczekać. Mam nadzieje że wszystko bedzie dobrze bo wracamy samochodem :no: a to aż 1700 km :szok: jak ja to przetrwam :-(. Położna mówi że jeżeli będziemy robić dużo przerw to wszystko bedzie oki - mam nadzieje bo troszke mnie to przeraża, ale jestem dobrej myśli ;-)
pozdrawiam wszystkich miłego dnia

reklama
leakarolina niu zauwazylam wczesniej ze tez jestes z anglii, a skad ? jesli mozna wiedziec. A w polsce to mamy niedaleko bo ja z gorzowa wlkp, pozdrawiam ciebie i twoja kruszynke:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry