• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

A ile lat ma twój synek? Ja swoją też próbuje nauczyc i jakoś kiepsko mi to idzie bo owszem usiądzie i nawett zrobi siusiu ale pod warunkiem że ma na dupci pieluche a jak chcę jej zdjąc i żeby potem usiadła to jest taki płacz jakbym ja ze skóry obrywała

22 miesiace wydaje mi sie ze naj wyzszy czas tak mi sie wydaje o on siadzie na nocnik potem chce wstac i za dwie minuty robi do majtek :wściekła/y:.

reklama
Moja niuńka w pazdzierniku skończy trzy lata ale bardzo pózno zaczęła mówic i wydawało mi się że nie ma sensu sadzac jej na nocnik jak nie potrafi zawołac. Teraz już woła że zrobiła i nawet wie kiedy jej się chce ale jakoś nie potrafi sie przekonac do nocnika a mamy ich w domu chyba ze trzy i to każdy inny. A teraz myslę nad kupieniem nakładki na sedes. Zobaczymy co z tego wyniknie.

Madzienka - myślę, że to mogły być ruchy dzidzi!! Gratuluję!

Ja chyba weszłam w etap, że mi się robi co chwila słabo, dziś 4 razy na podłodze lądowałam w sklepie i musiałam posiedzieć, bo bym zemdlała... ale mam nadzieję, że szybko mi przejdzie, dopiero wróciłam z nową torebką i bluzeczkami i jestem denat... a jeszczeobiad trzeba zrobić....

leakarolina tylko pozazdroscic ze wracacie juz do polski, my jestesmy juz 2 lata w anglii tez chcemy wrocic ale jeszcze nie wiemy kiedy. Czekam na wiadomosc w czwartek tez sie odezwe:-)

Madzienka mysle ze to dzidzia i lada chwila sie upewnisz a swoja droga to ja nie czulam bulgotek tylko od razu ruchy kazda z nas inaczej i wyjatkowo:-)

Edee - gratuluję syneczka!!! Super, że wszystko oki. Ja też chodzę na Menniczą, do K.G., prowadzi już drugą moją ciążę i sobie chwalę.

aniamanu, kokusia - my też walczymy z nocnikiem i kibelkiem. Jaś ma prawie dwa i pół roczku i też myślę, że to czas najwyższy, ale jest coraz lepiej i jestem dobrej myśli.

Jutro wyjeżdżamy wieczorkiem. Na pewno jeszcze zajrzę tu do Was. No i będę tęsknić przez te dwa tygodnie...

pytia;2536073]Edee - gratuluję syneczka!!! Super, że wszystko oki. Ja też chodzę na Menniczą, do K.G., prowadzi już drugą moją ciążę i sobie chwalę.
Ja też chodze do Pani Kasi G., uważam, ze jest super, a wiesz co jest najlepsze? ze my mieszkamy na Menniczej 40 w tej kamienicy obok, tu gdzie jest kosmetyczka, solarium i pieczątki :tak:, i tak sobie mysle ze jak juz wrucicie z nad morza to musimy koniecznie sie spotkac :-) i dziekuje za inf. na priv;-) Pozdrawiamy:tak:

Dziewczyny mam pytanie pobolewa mnie coś w dole w lewej stronie brzucha szczególnie jak chodzę, nie jest to jakiś ból nie do zniesienia ale troszkę ćmi...miałyście cos takiego?? Moja ginka na zwolnieniu, nie wiem czy mam brać nospe czy na razie poprostu sobie darować martwienie się...

Okruszku myślę, że nie warto martwić się na zapas... Niekiedy Maluszek uciska na jakiś nerw i wtedy różne bóle się zdarzają. Z drugiej strony myślę, że możesz spokojnie spróbować wziąć nospę, choć jeśli to ucisk to pewnie i tak nospa nie pomoże...

Pozdrowionka dla wszystkich Grudnióweczek :)

Witajcie Dziewczyny
Czytam wasze posty już ponad 4 godziny i postanowiłam do Was dołączyć.
Termin mam na 9 grudnia, mam już 2 synków (8,5 roku), wiec teraz przydałaby sie dziewczynka. Wizytę u lekarza miałam wczoraj, niestety nie ujawnił mi płci, bo stwierdził ze nie jest pewny na 100% i nie powie. Ruchy czuję już od dość dawna, od 15 tygodnia, na początku leciutkie bulgotanie,a teraz to już prawdziwe kopniaczki.

reklama
Blizniaki2000 witam bardzo serdecznie u nas....ale nas już duuużo....:-)
Ja włąsnie mykam chaśku bo już mi sie oczka same zamykaja:p słodkich nsów mamuśki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry