blizniaki2000
Fanka BB :)
Agawar - nie załamuje sie wszystko będzie ok.
Pytia - serdeczne dzięki za życzenia córeczki, mam nadzieję, ze sie spełni.
Coraz częściej zaczynam łapać doła, jak ja sobie poradzę, mąż jest w domu tylko na weekendy, więc na codzień będę samotną mamuśką z trójką dzieci. ale zaraz staram sie podnosić na duchu, że są ludzie którzy są w gorszej sytuacji ode mnie i że jakoś to będzie, nie ma sie co łamać.
a poza tym dzisiaj piekna pogoda, 33 stopnie, nad morze tylko 10 km, ale chyba nie wyleżę na plaży w taki upał, więc posiedzę sobie w domku i odpocznę trochę, bo w poniedziałak znów do pracy.
Miłego dnia Mamuski :-)
Pytia - serdeczne dzięki za życzenia córeczki, mam nadzieję, ze sie spełni.
Coraz częściej zaczynam łapać doła, jak ja sobie poradzę, mąż jest w domu tylko na weekendy, więc na codzień będę samotną mamuśką z trójką dzieci. ale zaraz staram sie podnosić na duchu, że są ludzie którzy są w gorszej sytuacji ode mnie i że jakoś to będzie, nie ma sie co łamać.
a poza tym dzisiaj piekna pogoda, 33 stopnie, nad morze tylko 10 km, ale chyba nie wyleżę na plaży w taki upał, więc posiedzę sobie w domku i odpocznę trochę, bo w poniedziałak znów do pracy.
Miłego dnia Mamuski :-)

- pooglądał mi brzuszek i stwierdził że to alergia. Kazał mi smarować maścią Hydrocortisone i tyle. Jak jestem w domu to jest jeszcze znośnie bo chodzę z odkrytym brzuszkiem ale jak mam wyjść na zewnątrz to katorgi przechodzę.