reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agawar - nie załamuje sie wszystko będzie ok.
Pytia - serdeczne dzięki za życzenia córeczki, mam nadzieję, ze sie spełni.

Coraz częściej zaczynam łapać doła, jak ja sobie poradzę, mąż jest w domu tylko na weekendy, więc na codzień będę samotną mamuśką z trójką dzieci. ale zaraz staram sie podnosić na duchu, że są ludzie którzy są w gorszej sytuacji ode mnie i że jakoś to będzie, nie ma sie co łamać.
a poza tym dzisiaj piekna pogoda, 33 stopnie, nad morze tylko 10 km, ale chyba nie wyleżę na plaży w taki upał, więc posiedzę sobie w domku i odpocznę trochę, bo w poniedziałak znów do pracy.
Miłego dnia Mamuski :-)

reklama
Cześć dziewczynki!
My już prawie spakowani, wieczorem ruszamy. Mam nadzieję, że Jasiek będzie spał całą drogę, a ja jakoś przetrwam w samochodzie 11 godzin... Ginka kazała mi wziąć przed wyjazdem no-spę i luteinę. Zobaczymy jak będzie.

Pytia na pewno wszystko bedzie dobrze. Troszkę się wymęczysz ale dacie radę a potem odpoczynek;-):-)

Coraz częściej zaczynam łapać doła, jak ja sobie poradzę, mąż jest w domu tylko na weekendy, więc na codzień będę samotną mamuśką z trójką dzieci. ale zaraz staram sie podnosić na duchu, że są ludzie którzy są w gorszej sytuacji ode mnie i że jakoś to będzie, nie ma sie co łamać.
a poza tym dzisiaj piekna pogoda, 33 stopnie, nad morze tylko 10 km, ale chyba nie wyleżę na plaży w taki upał, więc posiedzę sobie w domku i odpocznę trochę, bo w poniedziałak znów do pracy.
Miłego dnia Mamuski :-)

Nie przejmuj się tak bardzo na pewno dasz radę.Kobieta nie da sobie rady?? No co Ty?;-):-)

Czesc dziewczynki,
Ja sie uciekam pakowac, i dziesiaj tez jade do Polski:-):-):-)A od srody uciekamy na pare dni nad morze. Bede was podczytywac. Wszystkiego dobrego, trzymam kciuki za was:tak:

Witajcie kochane Mamusie:-)
Jakos się pusto zrobiło na forum chyba większość z Nas powyjeżdzała na weekend albo na dłuższy urlop, zazwyczaj w sobotę nie mogłam za Wami nadążyc a dziś... pustki;-)
U nas tez dzis goraco czekam na męza to może wyprowadzi mnie na wieczorny spacerek;-)
Mam pytanko w jakich przypadkach bierzecie nospę bo ja wyczytałam że w ciaży nie jest wskazane jej przyjmowanie:confused:
Witam nową mamusię bliźniaki2000:-D
Agwar nie przejmuj się ja wychodzę z założenia że jak Pan Bóg daje nam dzidziusia to daje równiez możliwości, zeby go spokojnie wychować:tak:więc głowa do góry szybko się ułoży

Hejka, my dziś cały boży dzień na plaży, ciepło niesamowicie jak na Anglię, Miśka się nawet kąpała w morzu, tzn. zmoczyła się po pachy, hahaha, ale woda zimna okropnie, ja mam córkę morsa, hihihi i z wody nie mogłam jej wyciągnąć!!

Niesamowicie było nad morzem, bo z klifu nie było widać brzegu, taka mgla była, a miejscami taki był niesamowity efekt, jakby ktoś puszczał dym na ziemię, tak mgła opadała... niesamowite, pierwszy raz coś takiego widziałam...

Witam wszystkich

Widze że nie tylko ja miałam koszmarny piątek.
Rano jak wstałam zobaczyłam na brzuszku od pępka w górę na 20 cm wysypkę, która bardzo swędzi.. Zadwoniłam do lekarza i kazał mi się natychmiast pojawić. Przychodnia jak na złość cała pełna i musiałam parę godzin poczekać. Przyjął mnie prawie ostatnią:wściekła/y: - pooglądał mi brzuszek i stwierdził że to alergia. Kazał mi smarować maścią Hydrocortisone i tyle. Jak jestem w domu to jest jeszcze znośnie bo chodzę z odkrytym brzuszkiem ale jak mam wyjść na zewnątrz to katorgi przechodzę.

Mam do Was pytanie czy można brać wapno musujące, bo mam to z Polski ale nie wiem czy mi można.

Pozdrawiam Renia

hej hej !!!!

Moj wczorajszy dzień skończyl się koszmarnie. Firma mojego męża ogłosola upadłość,nie wiem za co będziemy zyc, ja nie pracowałam :-( pochlastać się można.

oj to współczuję tych nerwów !! życzę zeby szybko sie wyjaśniło !!!

Misiówka to musiało być fantastyczne !

Renia nie wiem ! ciekawe z czego ?? z jakiegos kremu czy co ???

ide jakis filmik zobaczyc !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry