reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
marzycielka dzięki ze mnie rozumiesz , Kornelia chyba czuje ze się źle czuje i ze jestem zdenerwowana bo nie rusza się jak w inne dni.
A o czwartej idziemy na urodzinki to mi się odmieni.

marzycielka dzięki ze mnie rozumiesz , Kornelia chyba czuje ze się źle czuje i ze jestem zdenerwowana bo nie rusza się jak w inne dni.
A o czwartej idziemy na urodzinki to mi się odmieni.

No ja właśnie bardzo ale to bardzo pożarłam się z mężem tak bardzo , że zakończyło sie to spazmatycznym płaczem i jeszcze on dostał ode mnie tak mnie wkurzył!!:wściekła/y:
Mała niestety się przesatraszyła i mnie skopała bardzo ale już zapanowałam nad sobą i nie mogę pozwolić aby jakiś facet doprowadził mnie jeszcze raz do takiego stanu!!:wściekła/y:
Jestem wściekła na niego.

Cześć Słońca.
A ja wstałam z bólami w okolicy nerek i nie wiem co to jest hmmm?

miałam to samo! mam nadzieję że ustępuję na stałe
ale lekarz wytłumaczył mi że macica się powiększa i przez to w nerkach może zalegać mocz - ale może się i nasilać i źle skończyć
nie wiem czy masz to samo ja mam poszerzoną nerkę prawą

aniamanu - no to nieciekawe masz przeprawy mam nadzieję, że urodzinki poprawiły nastrój...

Marzycielka, leakarolina - dzięki za pocieszenie, dziś już lepiej to znoszę, wiem, że cioteczka przynajmniej nie cierpi...

Arlets - najlepiej skonsultuj z lekarzem tą Nospę, bo każdy przypadek jest inny

Marzycielka - jak tam sprawy małżeńskie? mam nadzieję, że już się pogodziliście i dzidzia się nie stresuje... o, widzę, że już dobrze, bardzo się cieszę!!

Ja nie miałąm nigdy problemu z nerkami, mi jelita nawalają za to....

My dziś znowu nad morzem cały dziń i na festynie, super pogoda, spaliliśmy się jak raczki, ale najzabawniejsze było to, że mgła taka, że na 50 m nic nie widać, zero słońca, a my spaleni.... Miśka znowu zaliczyła lodowatą kąpiel z meduzami tym razem, ona chyba będzie jakaś ekstremalna dziołcha, hehehe. Mi nóżki w dupcię wchodzą, tyle spacerów ostatnio, że ledwo żyjemy, nawet nie miałam kiedy pomyśleć o jutrzejszym USG... mam nadzieję, że będzie fajnie i dowiemy się tylko pozytywnych rzeczy.

hej !!!

ja dzis poleżakowałam jak moja córcia basenikowała w ogródku !!! a potem urodziny u znajmych !!!
a od wtorku jade do rodzinki troche powczasować :-)

Justynka nie wiem z czego ta alergia :baffled: bo nic nowego nie używałam a lekarz powiedział że to napewno nie z jedzenia.
a moze jak było ciepło to to coś ala potówki ? nosisz spodnie z tym pasem ??

aniamanu no niestety niektórzsy tak mają że narzekąja w imię zasad a nie daj boze spróbuj im doradzić !!! szkoda Twoich nerwów !!! nie wiem jak mozna byc takim samolubem :baffled:

uff już lepiej:-)
Pogodziliśmy się ale ostro było:-D:-D

to godzenie takie ostre było :-D:cool2::confused:

Misiówka współczuję straty cioci !

reklama
hey :-)

Ostra to była kłótnia a nie godzenie się:zawstydzona/y::-D

Nerki juzż mnie nie bolą na szczęście przeszło.
A My właśnie wrócilismy od znajomych i ze spacerku z dogami.
Moi znajomi mają 9 dogów w tym 5 szczeniaków:tak:
Ciekawie jest u nich . Aha jeszcze 3 alaskany malamuty mają:-D

Trochę zmęczona jestem więc zaraz padam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry