hej kochane
Ja dziś niestety umieram upał jakich mało...a mi ciśnienie spada więc ledwo żyję...
na obiadek robimy z mężem przycieraki nie wiem czy któras z Was wie co to pyszne kluski z ziemniaków z białym serem i masełkiem, a na popicie czerwony czysty baszczyk...:-)juz nie moge się doczekać;-)
A wiecie chciałam się jeszcze pochwalić, moje maleństwo juz ma tyle siły, że nie trzeba trzymać rączki na brzuniu żeby je poczuc, można już zobaczyć jak się brzunio rusza pod wpływem kopnięć
Miłego dzionka

Ja dziś niestety umieram upał jakich mało...a mi ciśnienie spada więc ledwo żyję...
na obiadek robimy z mężem przycieraki nie wiem czy któras z Was wie co to pyszne kluski z ziemniaków z białym serem i masełkiem, a na popicie czerwony czysty baszczyk...:-)juz nie moge się doczekać;-)
A wiecie chciałam się jeszcze pochwalić, moje maleństwo juz ma tyle siły, że nie trzeba trzymać rączki na brzuniu żeby je poczuc, można już zobaczyć jak się brzunio rusza pod wpływem kopnięć

Miłego dzionka
, a co do znieczulenia to nie wiem chyba bym chciała bez ale to czas pokaże.
z góry dzięki
. No i raz widziałam się z moją położną to słyszałam bicie serduszka. No a teraz za tyd następne badanie usg w szpitalu i jak wszystko bedzie dobrze to to będzie koniec moich wizyt , no i jedna przed podróżą do Polski z położną. Więc mam nadzieje że wszystko bedzie oki 
na szczeście, z tego co dowiedziałam się za znieczulenie nie płaci się
ale przynajmniej ciepło jest ;-)